Kaffemousse som ikke trenger å bakes, klar på 5 minutter: "Jeg lager den hver uke"

12/03/2024 09:00

Sofie

Oppskrifter
Foto: YouTube
På 5 minutter kan du ha en deilig dessert foran deg.

Hvis du elsker kaffemousse, her er en oppskrift du aldri vil kaste bort når du først har prøvd den.

Du kan lage denne deilige desserten på mindre enn 5 minutter. Oppskriften er perfekt å ha hvis du har kort tid, men likevel vil prøve noe annet enn det du er vant til.

Du trenger bare noen få ingredienser for å lykkes med denne veldig enkle oppskriften, skriver Culinairespecialisten.

Ingredienser:

  • 4 skjeer/35g Nescafé kaffe 

  • 120 g sukker

  • 140 ml kaldt vann

  • 400 ml kremfløte

  • 80 ml kondensert melk

  • 3 cookies/kjeks

  • Sjokolade til pynt

Slik gjør du det

Først og fremst må du skaffe deg en stor kjele og ha i Nescafé-kaffen.

Tilsett så sukkeret og det veldig kalde vannet. Nå er det på tide å blande godt for sin til sukkeret har løst seg helt opp. Ta så ut den elektriske vispen og pisk blandingen til den øker i volum, endrer konsistens og blir jevn.

Når dette er gjort, er det på tide å ta frem en bolle til; og der skal kremen piskes til den blir myk og luftig. Bland deretter innholdet i de to bollene, og hell hele innholdet i en sprøytepose.

Nå gjenstår bare de små detaljene.

Hell blandingen i glasset ditt hvor alt skal serveres. Når du har fylt glasset halvveis, kan du legge til noen smuldrede kjeks og deretter dekke det med et nytt lag av kaffeblandingen.

Til slutt tilsett sjokoladebiter eller smuldret sjokolade som dekorasjon. Uten å måtte bakes eller settes i kjøleskapet er kaffedesserten klar til å nytes.

Se hvordan du gjør det nedenfor:

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.