Legg tomater og mozzarella på smørdeigen: Resultatet er himmelsk

23/05/2024 22:00

Sofie

Oppskrifter
Foto: YouTube
Med tomater, mozzarella og smørdeig er det mulig å lage et deilig mellommåltid som vil falle i smak hos de fleste.

Vil du ha en deilig matbit til deg selv? Eller vil du lage snacks som blir en hit for hele familien? I begge tilfeller vil det være en veldig god idé å lage disse fantastiske tomat-mozzarella-paiene med ferdiglaget smørdeig (butterdeig).

En av de viktigste fordelene med denne snacksen er at den er ekstremt enkel å lage. Det betyr at det er noe alle kan finne ut av. Dette gjelder også de som definitivt ikke har mye erfaring på kjøkkenet.

For å lage disse paiene legger du ganske enkelt tomatskiver og mozzarella mellom to butterdeigsstykker, skjærer dem i sirkler og steker dem i ovnen. Når du har gjort dette, er det bare å vente på at paiene er klare. Det blir ikke mye lettere for deg å lage et deilig mellommåltid, skriver Herkkusuut.

Ingredienser:

  • 2 store tomater

  • Salt

  • 2 store ark butterdeig

  • 2 kuler mozzarella

  • Oregano

Slik gjør du det:

  1. Skjær tomater og mozzarella i skiver

  2. Kjevle ut deigen til en stor tallerken og legg tomatene på toppen, dryss litt salt over tomatene, legg mozzarellaen oppå tomatene og strø over oregano

  3. Legg det andre deigen på toppen

  4. Skjær i sirkler og stek i ovnen på 180 grader i 30 minutter

Dette er en snack som ikke bare er enkel å lage. Det er også en matbit som er rask å lage. Naturligvis må du sette av tid til at de skal i ovnen, men selve arbeidstiden er veldig kort. Faktisk kan alt gjøres på mindre enn ti minutter.

Hvis du ikke ønsker å bruke for mye tid på kjøkkenet, bør det derfor ikke være noen tvil om at det er verdt å gi deg selv en sjanse til å lage denne snacksen.