Oppskriften tar internett med storm: Sånn lager du den perfekte kyllingen med bare to ingredienser

17/04/2023 14:02

Emma

Oppskrifter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Å lage den perfekte kyllingen kan være vanskelig, men nå får du den perfekte oppskriften fra en engelsk kvinne.

AKKURAT NÅ LESER ANDRE OGSÅ

Best av alt, du trenger bare to ingredienser.

Oppskriften kalles 'one-pan' -oppskriften, og viser hvordan du tilbereder den perfekte franske løkstekte kyllingen, og oppskriften har tatt internett med storm

Det skriver Daily Mail.

Oppskriften krever bare følgende ingredienser:
  • 1 hel kylling

  • 1 pakke løkmix pose

  •  Grønnsaker etter eget valg som tilbehør

Kvinnen forteller at løkmixen gjør kyllingskinnet perfekt sprøtt, og at blandingen også kan brukes på poteter, der det bidrar til å gjøre dem sprø og deilige.

  1. Du starter med å slå på ovnen på 180 grader (eller i henhold til instruksjonene på kyllingen)

  2. "Spray en stekepanne eller ildfast form med olje.

  3. Legg løk, potet og gulrot og eventuelle grønnsaker i retten.

  4. Gni blandingen på kyllingen og legg den i stekepannen eller fatet.

  5. Stek den i fire timer.

Når de fire timene er omme, kan du ta kyllingen ut og spise den.

Internett elsker det

– Den var fuktig og smakte deilig. Definitivt en vinner med familien. Lukten var fantastisk», skrev en kvinne.

Det var også andre som var raske til å komplimentere kvinnen og hennes geniale idé:

– Jeg la potetene under kyllingen. Noe som var perfekt. Ikke sprø eller for fettete.

Det var også andre som ville prøve oppskriften på lam.

Læs også:

Hva brukes det tredje rommet i vaskemaskinen din til? Få vet det, men her er svaret Vi vasker alle klær, men det viser seg at mange av oss plasserer vaskemiddelet feil i maskinens rom. Det største mysteriet er imidlertid det tredje rommet. Hva brukes det til? Her får du svaret:
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.