Original kjeks- og jordbærtærte med fløtekrem – Sommersesongen starter!

30/04/2024 19:22

redaktion

Oppskrifter
Foto: Dagens.no
Foto: Dagens.no
Sommeren nærmer seg med raske skritt, og det er derfor ikke for tidlig å bake en deilig jordbærkjeksterte med fløtekrem.

De søte fristelsene blir nesten ikke større når man ser en slik deilig jordbærkake.

Den oser nemlig av sommer, og det blir bare bedre av at du her får oppskriften på en superdeilig jordbær-kjeksterte med fløtekrem.

Tilberedningen er veldig enkel og rask, så du har den klar på 'noen få' minutter, og kort tid etter står en fantastisk terte klar til å bli spist på bordet ditt.

Original kjeks- og jordbærtærte med fløtekrem

Dette trenger du:

Bunn:

300 g kjeks

300 g friske jordbær

40 g melis

350 g jordbæryoghurt

Krem:

200 ml kremfløte

2 spiseskjeer jordbæryoghurt

Foto: Dagens.no

Fremgangsmåte:

Bunn: Knus kjeksene i en bolle og tilsett de friske jordbærene. Bland det sammen. Tilsett deretter melis og hell i jordbæryoghurten – bland godt sammen.

Fordel deretter bunnen i en rund form med en diameter på cirka 20 cm, glatt det ut og la det stå i kjøleskapet i noen minutter.

Krem: Hell den søtede kremfløten i en bolle og pisk inn 2 ss jordbæryoghurt. Bland det deretter godt sammen.

Fordel kremen på bunnen i formen, spre den ut pent og jevnt. Dekk med plastfolie og sett den i kjøleskapet i 2-3 timer for å stivne.

Ta kaken ut, fjern plastfolien, løsne ringen, skjær deretter i små stykker og pynt det hele med friske jordbær.

Server den med kjærlighet, god smak og et smil på leppene.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.