Flyet var på vei til Island: Så kom det en oppsiktsvekkende rapport fra personalet

13/04/2024 11:00

Emma

Reiser
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Det som skulle ha vært en enkel flytur, tok en rask vending.

Frykt for å fly holder mange fra ombordstigning noen form for flytransport. Men kanskje du bør ta sjansen - du kan være en av en million.

En passasjer hadde nettopp landet på Island med lavprisselskapet PLAY den 17. februar, da han ble midtpunktet i folkemengden så snart han gikk av flyet.

Det skriver Ritzau.

Mens flyet fra Liverpool John Lennon Airport i England til Keflavik International Airport på Island var i luften, fikk passasjerene spennende nyheter.

Over høyttaleranlegget informerte flyvertinnen dem om at ombord på flyet var flyselskapets passasjer nummer 1 million, og en spesiell overraskelse ventet på dem da de landet.

Den heldige passasjeren viste seg å være Ikechi Chima Apakama, som ble mottatt med en overraskelsesfest på flyplassen. Han fikk også en helt spesiell gave fra flyselskapets administrerende direktør.

Apakama mottok en "gullbillett", det betyr at han nå kan fly med flyselskapet gratis for resten av livet.

Alle passasjerene om bord fikk gaveposer, prosecco og kake for å feire milepælen. I tillegg til livstidsbilletten fikk Apakama også en frakk og hatt av det islandske merket Cintamani.

"Jeg vil gjerne takke hver av de en million gjestene som har fløyet med PLAY og PLAY-teamet for å gi vår prisbelønte service. Å nå en million passasjerer er en stor milepæl for et nytt flyselskap som for bare 18 måneder siden sto overfor en global pandemi og enestående reiserestriksjoner. Selv om jeg er sikker på at dette er en stor avtale for Mr Swoboda. Apakama, det er et stort øyeblikk for PLAY," sier PLAY-sjef Birgir Jóhnsson.

Du kan se video av den overraskede flypassasjeren her:

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.