Flyvertinnen avslører: "Jeg gjør aldri dette selv når jeg flyr"

09/04/2024 19:00

Emma

Reiser
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Flyvertinnen gir råd om hva du absolutt ikke bør gjøre når du flyr.

Hvis du er i ferd med å ta fatt på ditt neste fly, les videre her. En flyvertinne har avslørt hvordan hun alltid unngår visse ting når hun er på flyet som passasjer.

Avsløringen ble opprinnelig delt på det sosiale mediet Reddit av brukeren HausofDarling, men har siden også blitt båret av det britiske mediet Daily Mail.   

Hvis du sitter på et fly og ser frem til en avslappende ferie, er du sannsynligvis ikke interessert i en sykdom som sniker seg inn og ødelegger den for deg.

I denne forbindelse anbefaler flyvertinnen at du unngår å berøre flysetet på grunn av risikoen for å berøre uønskede bakterier.

På samme måte anbefales det også å aldri bruke lommen som er plassert på baksiden av stolen på setet foran deg. Flyvertinnen skriver: "Jeg anbefaler ALLTID at du aldri, aldri, ALDRI legger eiendeler i setelommen."

Det kan være direkte ekkelt å plassere tingene dine i setelommen, som ellers er laget for formålet. HausofDarling avslører videre at setelommene alltid tømmes for søppel etter flyreiser, men at de aldri blir ordentlig rengjort.

På den måten avslører hun at hun har sett mange forskjellige gjenstander fjernet fra disse lommene, som underbukser, sokker, halvspist godteri og vesker.

Derfor bør du tenke deg om to ganger før du legger telefonen, snacks eller andre eiendeler i den nevnte lommen.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.