Starter i dag: Ryanair med vilt tilbud de neste 48 timene

19/06/2024 08:29

Emma

Reiser
Foto: Shuttrstock.com
Foto: Shuttrstock.com
Ryanair har et vilt tilbud til de reiseglade borgerne.

Det er ingen hemmelighet at det er mange meninger om Ryanair, men de fleste kan nok være enige om at deres siste tilbud kan være vanskelig å motstå.

Ryanair, Europas ledende flyselskap, har i dag, 18. juni, lansert et 48-timers flash-salg, hvor billetter til reiser i juni og juli vil være tilgjengelige fra bare 196 kroner.

Det opplyser flyselskapet selv i en pressemelding.

Gjennom det tidsbegrensede tilbudet kan du besøke et hav av fantastiske destinasjoner over hele Europa.

Du kan besøke alt fra strender i verdensklasse til pulserende storbyferier, og derfor leser nok de reiseglade danskene ekstra godt akkurat nå.

Enten du vil utforske et spennende nytt reisemål eller besøke favorittbyen din i Europa, har du nå en unik mulighet til å gjøre drømmen din til virkelighet.

Ryanairs kommunikasjonssjef, Jade Kirwan, sa:

"Vi har nettopp lansert et utrolig 48-timers flash-salg med billetter fra 196kr over hele nettverket vårt. Enten du søker eventyr, solfylte strender eller et nytt reisemål å utforske, er du sikker på å finne det på tvers av Ryanairs ledende nettverk av sol- og storbyferiedestinasjoner, inkludert kjente hotspots som Paris, Milano, Budapest, Wien, Palma de Mallorca, Krakow og London."

Disse fantastiske tilbudene er tilgjengelige for bestilling nå på ryanair.com til onsdag midnatt 19. juni. Ryanairs omfattende nettverk lar reisende velge mellom en mengde destinasjoner som kan tilfredsstille enhver smak og interesser.

Så skynd deg og dra nytte av Ryanairs 48-timers flash-salg og planlegg sommerferien nå. Med billetter fra bare 196kr har du nå en sjanse som nesten er for god til å gå forbi.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.