10 typer sex du skal prøve minst én gang i løpet av livet

Foto: Shutterstock

Slutt med rutine-sex! Her gir vi deg og partneren din 10 typer sex som dere i hvert fall skal prøve minst én gang.

Sex er en morsom greie. På den ene siden er det enkelt, og på den andre siden er det en hel vitenskap.

Det finnes nemlig mange former for sex, og hos Womenshealthmag.com har man sett på hva slags type sex man bare prøve.

Derfor får du her 10 sex-typer, du skal prøve minst én gang i løpet av livet:

1. Pinlig-førstegang-sex

Okay, selv om første gang sjeldent er fantastisk og sikkert ikke en opplevelse som du higer etter å oppleve igjen, så er det fortsatt en viktig milepæl. Det er nesten en naturlov at første gang både er kleint, fomlende og angstfremkallende – om ikke annet så kan du bare bli bedre på det herfra.

2. Jeg-vet-faktisk-hva-jeg-gjør-sex

Følelsen av at du - ved å øve deg - plutselig har kontroll over hva du foretar deg i senga, er alltid en stor suksessopplevelse. Etter å ha vært en urutinert nybegynner, har du nå plutselig lært deg noen 'moves', og det gjør med ett sexlivet ditt mye bedre!

3. Slipp-alle-hemninger-sex

Om det er med en kjæreste, et one night stand, med en fremmed mann på ferie eller på fylla, så er det fantastisk å oppleve at alle hemninger forsvinner under akten, og man bare gir alt man har. Plutselig blir det satt fart i lidenskapen, tempoet, idéene og villheten, og opplevelsen i senga blir en for bøkene.

4. Make-up sex

Å krangle med partneren sin er aldri noe moro, men noen ganger er det verdt det hvis krangelen blir etterfulgt av forsoningssex. Denne typen sex er nemlig spekket med både følelser, lidenskap, sinne og villhet, og det kan dermed skape noen helt unike opplevelser i senga. 

5. Ødelegger-ting-i-rommet-sex

Noen ganger har man behov for å slippe alle hemninger med partneren sin, og derfor kan det være noe uimotståelig tilfredsstillende ved å kaste ham ned i sofaen eller slenge henne over spisebordet, mens klær, lamper, blader og vaser flyr til øst og vest. Bevares – noen må rydde det opp etterpå, men mens det står på er det ingen morgendag.

Les også

9 grunner til at du skal date en murer

 

6. Kom-for-sent-på-jobben-sex

Noen mennesker kommer alltid et par minutter for sent på jobb, mens andre er der alltid litt før tiden. Alle mennesker har dog fra tid til annen behov for å kaste seg over hverandre rett før man skal ut av døren. Det er nemlig noe ekstra frekt, stressende og pirrende ved at man bare må ha hverandre, selv om tidspunktet er upraktisk. Etterpå møter man opp for sent på jobb – både andpusten, rød i kinnene og total tilfredsstilt.

7. Aldri-igjen-sex

Man blir klok av skade, og derfor kan det også lønne seg å begi seg ut på seksuelle eventyr som man etterfølgende angrer bittert på. Enten du har rotet deg ut i en uheldig (og smertefull) sexstilling, har funnet feil sexpartner eller gjennomgått en opplevelse som var langt fra heldig, så kan du kun ta lærdom av det. Og kanskje det i tillegg blir en god historie ut av det, som du senere kan underholde med.

8. Ute-i-det-fri-sex

Sex i offentligheten er pirrende. Her snakker vi selvfølgelig ikke om sex på bussen midt i rush-tiden eller foran slottet, men i det skjulte på standen, i skogen eller på et toalett. Offentlig sex er ikke til for å sjenere andre, men tanken om å bli oppdaget er meget pirrende.

9. Bråke-sex

Vi har alle erfart naboer som roper og skriker under sex som hylende aper, men selv om du – spesielt hvis du bor i leilighet – skal respektere naboenes privatsfære, så er der bare et eller annet magisk ved å skru opp lyden under sex. Å gi litt ekstra uttrykk for nytelsen og stønne høyt, det må bare prøves da det ofte gjør sexen enda bedre.

10. Rollespill-sex

Glem forlegenheten og at du egentlig er elendig til å spille skuespill, for det er bare et eller annet forrykende over å ha rollespill på soverommet. Det er både morsomt, frekt, forbudt og kleint på en bra måte. Så det er bare å slippe fantasien løs og gi kjæreste din besøk av snekkeren eller stuepiken.