4 dovne stillinger til sex i sommervarmen

Foto: Shutterstock.com

Lange, lyse netter, bare bein og kjølige drinks i lange baner. Det er ikke mye som slår den norske sommeren når den først er god.

Men selv om sol, strand og lettkledde kvinner og menn får saftene til å stige i rakettfart, så har de siste ukers tropiske temperaturer også lagt litt av en demper på vårt aktivitetsnivå - også i soveværelset. 

Les også

8 ting menn gjør som de tror er sexy – men som VIRKELIG ikke er det

Er dere også dovne i sommervarmen, selv om sexbarometeret makser ut i lystfølelse? Da får dere her, i samarbeid med Sinful.no, fire pirrende og hetebølgevennlige stillinger som gir dere orgasmer helt uten svette på pannen. 

Skjeen

Den velkjente skjeen er både romantisk og passe avslappende for begge parter når dere er dovne i sommervarmen. Legg dere på siden med hende i den innerste skjeen (hennes rumoe mot hans penis), ta fatt rundt hverandres hofter og beveg dere vuggende frem og tilbake til dere kommer. Sett eventuelt ekstra turbo på hennes orgasme ved å stimulere klitoris med den ene hånden og bryster og bakdel med den andre. 

Liggende doggy

Har dere prøvd den litt mindre svettedryppende utgaven av den populære doggystyle? Hun legger seg på magen med armene strakt ut til siden eller over hodet, hvorpå han legger seg over henne mens han hviler albuene i madrassen eller på hennes armer. Beveg dere så skiftevis i sirkulære og rytmiske inn/ut-bevegelser. 

Psst! La henne skiftevis samle og spre beina lett, så hun bli stimulert med henholdsvis dyp, G-punktsvennlig penetrasjon og penetrasjon som presser og masserer hennes klitoris. 

Saksen

Saksen er en annen ytterst opplagt stilling til dere som har svette nok på pannen i forveien. Legg dere med ansiktene mot hverandre og saks beina sammen, så dere ligger så tett som mulig (jo tettere dere ligger, jo dypere kan han trenge inn). Beveg dere deretter i sirkulære bevegelser mot hverandre frem til dere eksploderer i orgasme. 

Tips! Har dere dukket helt under for heteslaget, så skip forspillet og la en handy penis- eller vaginapumpe som øker følsomheten og blodgjennomstrømningen gjør det harde, manuelle forarbeidet. 

Cowgirl med et twist

Den klassiske cowgirl med kvinnen øverst er et sikkert orgasmehit for begge parter. Spar på energien og la henne lene seg fremover med hendene mot madrassen mens du løfter det ene beinet lett, setter foten i madrassen og masserer henne i sirkelbevegelser ‘der nede’ ved hjelp av låret.

Les også

Legen avslører: 6 grunner til at du ikke har hatt korona