6 tydelige tegn: Derfor skal du ha sex så raskt som mulig

Vi kjenner alle til tørkeperioder, men hvis du kjenner igjen noen av punktene på listen nedenfor, da er det på tide at det skjer noe.

Tørkeperiodene kan det være mange forskjellige årsaker til. Kanskje har du akkurat kommet ut av et forhold, eller så har du bare blitt litt for glad i Netflix og en boks is?

I samarbeid med stifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, presenterer vi her 6 tydelige tegn på at du snart burde ha noe mere action på soveværelset, fordi det er i ferd med å være liiiitt for lenge siden det har skjedd noe der.

Får du for lite? Ta en kikk på listen nedenfor og se om du kan gjenkjenne noen av punktene.

1. Sengen din er blitt hulen din
Kjeks, blader og PC-en din har overtatt sengen. 

Du har ikke vasket sengetøyet på en måned, for hva er poenget med når det kun er du som skal ligge der? 

Sengen din er mer eller mindre fylt med alt annet enn en kropp til å holde deg varm. Og selv om det virker hyggelig der og da og ha maraton med serier og spise smågodt, så finnes det ikke noe bedre enn menneskelig intimitet.

2. Huden din er grå og trist
Føler du at ansiktet ditt har mistet noe av sin naturlige glød? Da er det forklaring på det. 

Når du har sex åpner porene seg og frigir urenheter. 

Sex er også med på å fjerne giftstoffer gjennom svette, og når blodgjennomstrømningen økes ved seksuell aktivitet, får du en flott glød i huden. Det er altså god grunn til å få i gang sexlivet. 

3. Du blir tent av den minste ting 
Hvis en flott kvinne eller mann snubler borti deg på trikken så kjenner du at det tenner noe i deg.

Du er også begynt å føle deg tiltrukket av noen du vanligvis aldri ville vært. Postbudet, kollegaen din, mannen i banken - listen fortsetter. 

Det er alt sammen tegn på at kroppen din hungrer etter sex. 

4. Du har opprettet en dating-profil
Du har begynt å se kandidatene på Tinder i et annet lys og vurderer sterkt å senke standarden din, i hvert fall midlertidig. 

Normalt ville du se etter mer holdbare typer med bedre intensjoner, men nå ser du bare etter en som kan tilfredsstille deg så fort som mulig. 

5. Du tar irrasjonelle beslutninger
Du er kommet til et punkt hvor du er så kåt at du ikke klarer å tenke klart. Du vurderer å ringe eksen din, ha sex med en venn eller hoppe på den første du ser i baren. 

Det er en dum idé. Så er det sagt. 

6. Du tar saken i egne hender og har solosex 
Du behøver ikke å sitte og vente på Mr. Right, hvis du trenger noe nå.

Derimot har du begynt å ta saken i egne hender og tilfredsstille deg selv. Og det er slett ikke unormalt. Det finnes nemlig mange gode alternativer til sex via sexleketøy til menn og kvinner. 

Her foreslår stifter av Sinful.dk, Mathilde Mackowski, hvordan du kan gripe det an: 

- Med en Womanizer Pro40 kan du på null komma niks få oppfylt ditt seksuelle behov som kvinne. Klitorisvibratoren vil gi deg den mest intense opplevelsen, og med ti forskjellige stimulasjonsnivå, er det bare å komme i gang. Den er til og med blitt oppdatert fra tidligere, hvilket gjør den ekstra god. Hvis du er mann kan du prøve Hot Octopuss, som er en penis-vibrator som vil sende deg fra 0 til 100 på få sekunder. Her er det anvendt en helt ny teknologi, hvilket gjør at menn også kan få den samme tilfredsstillelsen som kvinner når det kommer til sexleker.