De kåteste typene: Disse 4 stjernetegnene er ALLTID klare for sex

Der er stor forskjell på hvor ofte folk har lyst på sex. Men disse fire stjernetegnene er tilsynelatende umettelige i senga.

Flere ganger om dagen, et par ganger i uken eller kanskje bare ved spesielle andledninger. Det er stor forskjell på hvor ofte vi har lyst på sex.

Mens noen virkelig ikke har lyst, kan andre aldri få nok.

Ifølge underholdningsmediet YourTango er det spesielt fire stjernetegn som er helt ville i senga.

Les også

5 vågale stillinger til dyp penetrasjon

Vannmannen (20. januar - 18. februar).
1960-årene var sannelig vannmannens tiår. Nakne mennesker som trasket rundt i gjørme med blomster i håret og en joint mellom fingrene. Vannmenn er en gjeng frisinnede, kåte mennesker som alltid er med på det meste når det kommer til lakengymnastikk.

Tyren (20. april - 20. maj).
Hvis en tyr blir seksuelt opphisset, vil han eller hun fantasere om det så lenge at vedkommende blir nødt til å føre fantasien ut i livet. Har du planer om å forføre en tyr, kan du forvente ditt livs seksuelle opplevelse. Tyren er nemlig et vaskeekte villdyr i senga.

Les også

Stjernetegnet ditt avslører: Dette er det mest skitne du er villig til å gjøre under sex

Vekten (23. september - 22. oktober).
Vekten virker som regel ganske avslappet, fattet og rolig. Men ikke la deg lure av førsteinntrykket. I senga er vekten nemlig med på det villeste og klar til å gjøre alt som kreves. Vekten er et av de stjernetegnene som har mest sex, rett og slett fordi de har en ustoppelig sexlyst.

Les også

Vil du ha et penere smil? Ny forskning avslører at kokosolje kan bleke dine tenner

Steinbukken (22. december - 19. januar).
Hvis du er født i steinbukkens tegn, er du mest sannsynlig nysgjerrig av natur. Steinbukken kan gi inntrykk av at han eller hun er veldig selektiv og en smule arrogant når det kommer til sexpartnere. Men i virkeligheten er steinbukken langt unna stereotypen når det kommer til å få seg noe.

9 kleine ting som skjer under sex med en ny partner