10 ekle ting som viser at dere virkelig elsker hverandre

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Test om forholdet deres har disse 10 usjarmerende vanene.

Kjærlighet kan måles på mange måter.

Noen kysser, andre gir blomster eller sier søte ord, men det gir også mening å se nærmere på hvor mange ekle ting dere gjør i hverandres selskap. 

For hvis du fortsatt elsker kjæresten din som aldri før – på tross av hans eller hennes promper, kviser, bremsespor, svette armhuler eller hårete kropp – så må det jo være ekte kjærlighet, ikke sant?

Hvis dere føler for å teste forholdet dere, så kan dere jo gå gjennom disse 10 punktene for å se hvor sterkt forholdet deres er. 

 

1. Manglende dusj: Da dere akkurat hadde møttes, var det viktig å alltid være ren, fresh og velduftende når dere skulle ses. Av samme grunn hadde dere begge en vannregning som en svømmehall, men i dag er de blitt lengre mellom dusjene. Veldig mye lengre. Nå er en svett armhule eller et halvsurt skritt ikke lengre et ’break up’-grunnlag, på samme måte som det plutselig har blitt greit å tisse i dusjen. 

2. Hårreisende hårvekst: I takt med at forholdet deres er blitt lengre, har det samme skjedd med kroppshåret deres. I starten av det rosenrøde parforholdet ble det fjernet, vokset og barbert ben, bikinilinje og testikler til en store gullmedalje, men det er slutt nå. Bak bestemor-trusen gjemmer det seg en ufremkommelig villnisse, og din mannlige partner likner en gammel gorilla på ryggen. 

3. Felles tannbørste: Selv om dere (forhåpentligvis!) har investert i hver deres tannbørste, så har det garantert skjedd at dere har brukt den samme. Enten ved en feil eller fordi dere har vært på reise og den ene har glemt sin. En gang ville et slikt delingsprojekt vært utilgivelig, men i dag er det like vanlig som å dele barberhøvel og termometer. 

4. Åpent hus på toalettet: En gang var døren alltid forsvarlig låst, når dere hver især skulle bimmelim eller bommelom, men i dag får nøkkelen lov til å samle støv. Er det nummer to som gjelder så blir døren til nøds lukket, men til gjengjeld tisser dere gladelig for hverandre. Og skal dere mer enn å bare tisse, så behøver ikke det foregå under skjul av høy musikk, rennende vann eller masse papir i do. I dag skal det nemlig mer enn et høyt ’plopp’ til for å skille dere ad.

5. Bare en kvise: Før i tiden gjorde dere alt som sto i deres makt for å bli kvitt kviser og uren hud før en date. I dag er en betent hudorm nærmest et kjærkomment innslag som fører dere tettere sammen. For når en kvise i dag skal likvideres, så kan det fint foregå i partnerns selskap  – eller enda bedre: Den blir poppet av kjæresten din mens du biter i puta.

 

6. Kjærlige giftgasser: En gang i tiden kunne dere holde en promp inne en hel kveld. I dag er promping harmløst, og av samme grunn har dere ikke lengre betenkeligheter med å skyte løs i hverandres selskap - hvilket resulterer i blafrende dyner, høye brak og ozonlags-ødeleggende giftgasser i hjemmet. Dessuten holder dere ikke igjen når en rap presser seg på den andre veien.

7. Dårlige vaner: Tidligere var dere gode til at holde deres mindre flatterende vaner i sjakk når dere var oppslukt av hverandres selskap. Slik er det overhode ikke nå. Nå kan dere pille nese, bite negler eller knekke fingre mens dere sitter dypt begravet i sofaen.  Tilsvarende kan alle deres andre sære vaner få fritt spill, da det nå skal en del mer til for å sjokkere partnern din.

8. Uhyggelig undertøy: I gamle dager var det mest pinlige du kunne forestille deg at den nye kjæresten din skulle se et bremsespor eller litt utflod i trusene dine. Siden den gang har mye endret seg. I dag står nemlig partneren din flere ganger i uken med skittentøy, og er vitne til alt fra menstrusjonsblod til brune bremsespor, som nærmest har brent hull i stoffet.

 

9. Badeværelse til skrekk og gru: En gang i tiden gjorde dere en stor greie av å holde toalettet rent og pent, så din bedre halvdel ikke skulle tro at du gjorde annet enn å dusje og pusse tenner der. I dag kan det fint ligge et brukt plaster, et sammenrullet bind eller litt brukt tanntråd og vente på den andre. Toalettbørsten blir forøvrig også forsømt i stor grad. 

10. Avslappede spisevaner: I motsetning til den gangen hvor dere begge tenkte mye over hva dere spiste og hvordan dere spiste, så er romantisk sushi på balkongen nå skiftet ut med snacks i sofaen. Den samvittighedsgivende salaten er erstattet med smågodt, take-away og restemat som kanskje burde vært kastet. Dessuten er dere også så langt i forholdet deres at dere fint kan ferdiggjøre hverandres måltider, og tre-sekunders-regelen er blitt udvidet til tre-dagers-regelen.