13 vanvittige ting funnet i vaginaer i 2017

Listen over de sykeste tingene som er funnet i kvinners vaginaer i 2017 er endelig klar.

Året går mot slutten, og derfor er det nå på tode å gjøre opp status for året som har gått. 

I populære ‘Året som gikk-programmer’ kan man hvert år ved denne tiden få oppsummert hva året har brakt med seg.

Savner du en årsoppgjørelse over mer seksuelle trender i 2017, har vi gode nyheter til deg.

Mirror har nemlig samlet en liste over de mest vanvittige tingene leger har funnet inne i kvinners vaginaer i løpet av hele 2017.

Det skal understrekes at det virkelig ikke er en god idé å bruke disse tingene til onanering, da de fort kan forsvinne opp i skjeden.

1. Duftsåpe
En såpe som lukter godt kan være en hyggelig ting på badeværelset, men inni en kvinnes skjede gjør den ikke stor nytte.

2. Deodorant-kork
Deodoranten skal under armene og ikke smøres i skjeden. Har deodoranten din helt riktig størrelse, så sørg i det minste for å skru korken ordentlig på.

3. Flaskekork
Igjen handler det om å skru korken godt på. 

4. Penisring med pigger
Sexleketøt kan være moro, men når piggene først treffer skjeden, gjør det vondt – spesielt hvis de blir sugd lenger opp i skjeden. 

5. Sykkelrefleks
Hvis du er så kåt at du i jakt etter en behagelig gjenstand å putte inn i skjeden finner på å skru av refleksen fra sykkelhjulet ditt og stapper den opp i skjeden, så spørs det om du ikke bør investere i en sexleke – og det ganske brennkvikt.

6. Høretelefoner
Tissen trenger ikke musikk, det er for ørene.

7. Varmt håndkle
Sørg for at håndkledet er så langt at du kan dra det ut igjen, hvis du absolutt må bruke et håndkle når du onanerer. 

8. Mobiltelefon og penger
Under et samleie prøvde et par å dytte en mobil og noen penger inn i kvinnens skjede. Det vites ikke om det var snakk om mynter eller sedler, men det som er helt sikkert er at kvinnen måtte få hjelp til å få tingene ut igjen av skjeden.

9. Leire
Leire stivner over natten, så pass på at du ikke har det i skjeden altfor lenge. Egentlig burde du bare droppe å bruke det når du onanerer.

10. Lysestake
Den har kanskje en bra lengde, men hvis den er krum kan den være vanskelig å få ut igjen.

11. Kjærlighet på pinne
Ja, de smaker godt, men en klissete kjærlighet på pinne i skjeden gir ingen nytte. Spis kjærligheten først, og onaner etterpå.

12. Små massasjeballer
En kvinne gikk til legen etter hun hadde puttet flere massasjeballer inn i skjeden som hadde gitt henne ubehag Massasjeballene hadde ligget i en liten pose som gikk i stykker mens hun onanerte. Legene endte med å finne totalt 14 av de 15 små ballene.

13. Tryllestav
En tryllestav inne i skjeden vil faktisk ikke gi deg en mer tilfredsstillende opplevelse. Den gjør faktisk mer vondt enn nytte. Den er lang og tynn og kan fort sette seg fast på skrå eller tvers.