18-årige Sasha lager bilder av stive peniser om til morsommer tegninger

18-årige Sasha fra Texas i USA mottar atskillige bilder av tissefanter fra tilfeldige karer hver eneste uke. Nå har hun bestemt seg for å få litt morsomt ut av det.

Den amerikanske tenåringsjenta Sasha mottar opp til tre såkalte dick pics i uken fra menn hun ikke kjenner. 

I begynnelsen var hun irriteret over den ubudne oppmerksomheten, men nå har hun bestemt seg for å få en god latter ut av bildene.

Og forhåpnetligvis kan det samtidig bidra til å sette fokus på problemet med de uønskede penisbildene.

Det skriver Buzzfeed

Den 18-årige jenta fra Texas lager små tegninger av bildene hun får av penisene. Hun tegner de via Snapchat, og lagrer de på telefonen sin. Etterpå deler hun de bisarre bildene på Twitter, hvor hun har 27.000 følgere.

Og de morsomme tegningene er ikke overraskende raskt blitt  populære på sosiale medier. Om de samtidig holder flere fremmede menn vekk fra å sende dick pics til Sasha - eller andre kvinner - melder historien ikke noe om enda.

Men den unge kvinnen har etter alt å dømme rikelig med bilder i arkivet sitt som hun kan gjøre narr av og dele på nettet. 

Sasha forteller dog at hun ikke deler alle penis-tegningene hun lager på Twitter, fordi noen folk ikke er så glad for se en stor og stiv en i feeden sin. Så hun prøver altså å begrense seg (i motsetning til mennene).

Det er for øvrig ikke imot reglene å dele støtende bilder på Twitter, hvorfor det også florerer en del porno og nakenbilder der. På Facebook og Instagram blir den slags innhold til gjengjeld raskt slettet. Der skal ikke mer til enn en halv brystvorte. 

Nedenfor kan se penisbildene som Sasha har delt på Twitter frem til nå, og som nettet ikke kan få nok av: 

Du kan følge 18-årige Sasha på Twitter her eller på Instagram her