35-årige Emma ble lurt på datingside - men så oppsøkte hun mannen og gjorde vill oppdagelse

foto: instagram
foto: instagram
35-årige Emma fant seg en attraktiv mann på nettet, men han viste seg fort å ikke være den han utga seg for å være.

Det er langt fra enkelt å finne en kjæreste man har lyst til å tilbringe resten av livet sitt med. 

Hvis man bare har kollegaer av samme kjønn og ikke de store fritidsinteressene, så er det vanskelig å møte nye mennesker man kan bli kjent med.

Derfor tyr mange til internett i jakten på sin utkårede, hvor datingsider og apper kan være gode muligheter for å møte en mann eller kvinne. Det var akkurat det 35-årige Emma Perrier fra London i England hadde gjort i september 2015.

På en datingside fant hun raskt en flott for ved navn Ronaldo, men bak det flotte ansiktet gjemte det seg en helt annen mann, skriver Daily Mirror. 

Paret skrev masse frem og tilbake til hverandre, og utviklet en nær relasjon gjennom PC-en.

Men hver gang 35-årige Emma Perrier spurte om å møtes ansikt til ansikt, så fant 'Ronaldo' på utallige unnskyldninger.

Emma Perrier ble rundlurt. Foto: Instagram

Etter et helt år fikk Emma Perrier nok av Ronaldos unnskyldninger, og derfor undersøkte hun saken nærmere. Emma Perrier lastet ned en app som kunne spore bilder på nettet, og hver gang ‘Ronaldo’ spiste en biff eller delte feriebilder fra Italia, så kom bildet fra en helt annen mann.

Det viste seg nemlig at Emma Perrier hadde blitt ‘catfished’ - et engelsk uttrykk for et slags digitalt identitetstyveri, hvor folk stjeler andres identitet for å utgi seg for å være dem. 

Det var dette bildet av 'Ronaldo' som hadde tiltrukket Emma - men det var ikke den mannen som gjemte seg bak ansiktet. Foto: Instagram

Bak den kjekke karen gjemte det seg i virkeligheten en 55 år gammel mann ved navn Alan Stanley, som stod i en butikk og jobbet på den andre siden av London by. 

- Jeg var helt fortvilet og følte meg dårlig. Han fortalte meg at han var en fraskilt pappa på over 50 år, og hadde gjort fordi han kjedet seg, sier Emma Perrier til avisen. 

Skuffet over at Ronaldo viste seg å være en stor bløff, bestemte Perrier seg for å ta en stor avgjørelse. 

Hun ville nemlig finne frem til den ekte ‘Ronaldo’, som dog bodde litt lenger unna.

For mannen på bildet heter egentlig Adam Guzel, og jobber som modell i Tyrkia, hele 3000 kilometer unna  Emma Perrier. 

- Jeg skrev til ham og spurte om vi kunne videochatte, og så kom han frem på skjermen. Det var virkelig ham - den mannen jeg hadde blitt forelsket i.

Adam flyttet til England for å bo sammen med Emma, etter de to hadde snakket sammen online. Foto: Instagram

Og følelsene ble fort gjengeldt, for de to endte opp med å snakke sammen i over syv måneder, før de bestemte seg for å møtes og til slutt flytte sammen hos Emma Perrier. 

Adam og Emma lever i dag sammen i England og er glade for at de ble lurt - ellers hadde de jo aldri møtt hverandre. Foto: Swns/Polfoto

- I starten hatet jeg Alan for å ha lurt og sjokkert meg ved å avsløre sin ekte identitet. Men nå er jeg takknemlig over at han lurte meg, for jeg har jo møtt min store kjærlighet, sier Emma Perrier til Mirror. 

I dag er paret sammen etter at Adam Guzel flyttet permanent til London, hvor han har fortsatt har modellkarriere. Derfor har Emma Perrier nå tilgitt Alan Stanley for å ha lurt henne.

- Jeg bærer ikke nag. Alans lureri ble til kjærlighet, og nå lever vi (Adam og Emma, red.) lykkelig sammen. Jeg håper også at Alan møter en som vil elske ham for den han er, sier Emma Perrier til Mirror 

Tiltalt: Mann løftet 4-årig jente over gjerdet i barnehage og voldtok henne