4 essensielle regler for et vellykket one-night-stand

10/01/2018 23:15

Anniken Hauge

Sex og samliv
For å få mest mulig ut av et one-night-stand, er det lurt å ha tenkt igjennom noen ting på forhånd.

Du har garantert vært i følgende situasjon; du er på en hyggelig date, kjemien er god, du synes han er sexy, dere drikker gode drinker, han smiler og flørter og spør dere ikke bare skal stikke hjem til deg, du tenker at du burde si nei, men vil si ja der og da, og vipps, dere er i en taxi på vei hjem til deg.

Dere kommer inn døra, river av hverandre klærne, har fantastisk uforpliktende sex og du sovner med et tilfreds smil om munnen. Dagen etter er litt klein, men det går greit, dere drikker en kaffe.

Han kler på seg, går ut døra og begge momler 'vi snakkes da' før døra går igjen.... Og der! Der kommer den litt kjipe magefølelsen. Var dette alt? Kommer vi til å sees igjen eller ikke? Liker han meg mon tro? Eller var det rett og slett bare et one-night stand?

Heldigvis er det hjelp å hente. I Huffington Post gir samlivsterapeut og sexolog Rhonda Milrad deg fire essensielle ting du bør tenke over for å oppnå et vellykket one-night-stand.

1. Ikke forvent at det blir til noe mer
Det er lett å bli revet med, og få en følelse av at du har møtt en utrolig fin fyr som passer bra for deg. Hold forventingene dine på et realistisk nivå. Hvis det utvikler seg til noe mer, supert. Hvis ikke kan du bare se på det som en morsom erfaring.

2. Pass på at du ikke forveksler seksuell intimitet med følelsesmessig intimitet
Relasjonen deres er helt fersk, og du er derfor nødt til å smøre deg med tålmodighet. Ikke sitt og vent på en melding eller en telefon. Det kan til og med være at du kjenner at han tar litt avstand etter en het natt. Det kan være et signal på at han ikke er klar for noe mer.

3. Husk at det er en klar forskjell på å møtes igjen for å ha sex, og det å møtes igjen for å utvikle en dypere relasjon.
Daten din kan ha hatt det gøy med deg og tenker at du er en kul dame han liker å ha sex med. Det betyr nødvendigvis ikke at han vil noe mer selv om han sender deg en melding. Hvis du gir det litt tid, finner du fort ut av om du er en på lista han ringer etter byen stenger, eller om han tar kontakt for å bli bedre kjent med deg.

4. Ikke la usikkerheten din spise deg opp
Hvis du er en person som kaster deg litt ut i dagens dating-verden, er du nødt til å samtidig akseptere at ting ikke er helt sort/hvitt. Hvis du fra før av vet at usikkerhet og udefinerte forventninger gjør deg stressa eller helt besatt, er det bedre å heller holde seg unna tilfeldig sex og one-night-stands.

For å kunne nyte et vellykket one-night-stand, er det viktig at du har det helt fint med at du aldri hører fra vedkommende igjen. Kanskje du gjør det, kanskje ikke.

Tilfeldig sex kan være starten på et forhold, eller det kan være en kveld med spontanitet og moro. Alt i alt handler det om å vite hva egne behov er og respektere dem.

Les også: 12 irriterende tanker alle kvinner har på første date

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.