4 frekke intimfrisyrer til bikinisesongen

23/04/2018 11:00

KC

Sex og samliv
Det nærmer seg med stormskritt count down til sol, strand og forhåpentligvis masse deilig feriesex. Har du husket å forberede henne ‘der nede’ til både bikini og sommereskapader?

Hvis ikke, får du her i samarbeid med Sinful.no fire pirrende bud på sommerens hotteste styles til de nederste krøllene. 

1 - Brasiliansk (aka. The Hollywood)

Svært mange menn tenner på det helt glattbarberte look, og mange kvinner sverger til å fjerne hele dusken. Bare spør Kate Winslet eller Jennifer Lopez. Med en brasiliansk frisyre nederst skal du ikke bekymre deg om (bikini)truser eller g-strenger på avveie. Til gjengjeldt krever frisyren ganske hyppig vedlikehold, for du skal nemlig fjerne hvert eneste bittelille hårstrå - hele veien fra foran til bak og alt i mellom. Den beste måten å bli helt glatt på, er å bruke en hårfjerningskrem, som den fra BlitzBlank, som er beregnet til bruk på kroppens intime områder. Påfør kremen i rikelige mengder på tørr hud (uten rifter!) og la den virke i 7-15 minutter. Fjern kremen med plastikkskjeen og skyll med lunkent vekk. Helt borte!

2 - Landingsstripen 

Landingsstripen minner litt om den brasilianske. Her fjerner du nesten hele molevitten, men beholder en enkel, tynn stripe trimmet hår loddrett over og i samme bredde som sprekken. En virkelig varm fortaler for denne metoden er Khloé Kardashian. Siden frisyren krever litt presisjon, bør du bruke en høvel i god kvalitet med bevegelig høvelhode.og godt håndtak, som Shave Safes Dorco Super Barberhøvel. For en ekstra tett og langtidsholdbar barbering kan du bruke Shave Safes parfymefri barberskum, som motvirker både røde knopper og inngrodde hår, og som er spesielt designet til behandling av følsom og irritert hud. Velegnet til all slags strandmode - både med og uten g-streng. 

3 - Trekanten

Mange kvinner (og menn) er fans av den klassiske trekanten, som egentlig er det samme som en trimmet dusk. Her holder du bikinilinjen hårfri, fjerner så mye av trekanten ovenfra og ned som du selv ønsker, samt trimmer hårets lengde inntil du har ønsket resultat. Det ideelle å bruke for å oppnå denne look, er naturligvis en trimmer eller ladyshaver. Få ekstra deilig hud ved å smøre de hårfri områdene etterfølgende med en beskyttende og mykgjørende glidekrem med silikon, som denne fra Sinful. Frisyren er enkel å vedlikeholde og svært velegnet til sol og bad, enten du går i badedrakt eller bikini uten g-streng. 

4 - Hjertet

Gled din partner eller sommerflørt med en søt og pirrende intimoverraskelse under badetøyet i form av et lite hjerte mellom beina. Hvis du er den kreative typen, kan du også forsøke deg med et lyn, en pil eller kanskje en bokstav? Bruk en høvel eller trimmer til å barbere akkurat det motivet som faller deg inn, eller få litt hjelp med det praktiske Ladyshape Bikini Shaping Tool, som er en hendig sjablong som du enkelt og effektivt kan bruke for å trimme ditt kjønnshår med. Når du er ferdig mesterverket, kan du forebygge røde knopper med den beroligende og anti-inflammatoriske after shave sprayen fra Pjur, som kan brukes etter intimbarbering og barbering andre steder på kroppen. 

Og med det ønsker vi deg en god (og frekk) bikinisesong!