5 gode grunner til å ha sex inne når det er høstvær ute

17/10/2017 10:45

Anniken Hauge

Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er blitt den tiden på året hvor bladene skifter farge, solen går tidligere ned, og hansker og skjerf må på i den kjølige vinden. Det er blitt høst.

Hvis du har lyst til å bare bli sengen, er du garantert ikke den eneste – og det kan faktisk være en god idé å bli der.

Forskning peker nemlig på at testosteron -og østrogennivået øker på denne tiden av året – og hvis du og kjæresten din bruker mer tid i senga, kan det blant annet bidra til å bekjempe depresjon, som hører til den mørke årstiden.

I samarbeid med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, gir vi deg derfor fem gode grunner til å bli under dyna og ha het sex inn når det likevel er kaldt og høst ute.

1. Du har tid til å være spontan

I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å finne tid til noe så simpelt som sex. Men høstferie eller en langhelg gir deg masser av tid til å gjøre akkurat det du har lyst til. 

Kalenderen er tom, så vær spontan og gi kjæresten din en sexy overraskelse i senga.

2. Høstværet lokker deg inn

Høsten er en spesielt god sesong for å kose deg inne.

Når det regner ute og falne blader virvler i vinden, er det ingenting som er bedre enn å sitte inne med en varm kopp kakao, en god film og kjæresten ved din side.

3. Du er har ikke de samme hverdagsrutinene

Hvis du faktisk er så heldig og er ute og reiser i høstferien, er det en perfekt anledning til å ha sex, sex og mer sex.

Når du er borte fra hverdagsrutinene og et sted som ikke er ditt eget soverom, tør du også være mer vågal og gira. Så pakk de frekkeste sexlekene og dra på høstferie eller weekendtur.

4. Nye opplevelser med kjæresten styrker intimiteten

Ferier blir ofte brukt på aktiviteter som du og kjæresten vanligvis ikke gjør i hverdagen.

Det kan være en tur i Frognerparken eller Oslo klatresenter, eller kanskje dere drar på oppdagelse i en ny by. 

Uansett hva dere velger å gjøre, så bidrar det til å styrke intimiteten deres, og skape spenning som kan virke som en form for forspill - så er dere klare til å kaste dere i senga når dere kommer hjem.

5. Kjæresten din synes du er enda mer attraktiv

Et gruppe forskere fra Simon Fraser University, har påvist at menn finner kvinnekroppen enda mer attraktiv om høsten.

Teorien bak er at det stigende testosteronnivået gjør at menn er enda mer interessert i sex.

Her er et godt tips fra Mathilde Mackowski, medstifter av Sinful.no:

”Hvis dere bestemmer dere for å bruke høsten fornuftig og ha masse sex, så skal dere sørge for at det ikke blir vanlig og kjedelig. Med Kama Sutra spillkort kommer dere garantert ut av deres comfort zone, når dere prøver frekke og utfordrende sexstillinger. Dere kan også prøve ut nye stillinger med et bondage sett, og kjenne hvor pirrende det er at den ene av dere er bundet fast” lyder det altså fra Mathilde Mackowski.

God høst!