5 sexstillinger alle late kjærestepar elsker

Sexstillinger
Noen ganger betyr ”jeg er for trøtt” rett og slett at du er for trøtt. Andre ganger er du derimot bare lat.

Og ingen bebreider deg. 

Det kan være vanskelig å finne fram sin ville sex-driv etter en stressende og slitsom dag på jobben, hvor du helst vil hjem til sofaen og se på Netflix.

Heldigvis finnes det en rekke sexstillinger som passer når du er lysten og lat på samme tid. For du skal ikke måte snyte deg selv for god sex, selv om du ikke har masse energi til det.

Sammen med medstifter av sinful.no, Mathilde Mackowski, får du her fem frekke stillinger som vil gi deg orgasme med minimal anstrengelser.  

5 sexstillinger når du er lat og liderlig

1. Skjeen

Dere kan likeså godt utnytte det når dere allikevel ligger i skje i sofaen og slapper av.

Bøy knærne eller løft det øverste benet ditt litt, så han kan trenge inn i deg bakfra. Du kan legge hånden din på hans, og vise ham at han gjerne kan kjærtegne klitoris eller dine bryster imens.

En perfekt sexstilling til det dovne kjæresteparet, som samtidig tillater veldig mye intimitet. 

2. Den late Doggy-style

Du ligger flatt på magen med bena strakt ut og en smule spredt. Bruk eventuelt en pute under hoftene dine.

Kjæresten din trenger inn i deg bakfra og posisjonerer seg på samme måte som deg. Herfra kan han kjærtegne nakken din med kyss og små bitt. 

Denne stilling er spesielt god til stimulering av G-punktet, da kjæresten kan trenge dypt inn, forklarer Linda Banner, Ph.D. og forfatter til ”Advanced Sexual Techniques” 

3. Misjonær

En oldie but goldie. Når du er trett og uopplagt er misjonær er virkelig genial stilling - det er faktisk en av de mest populære sexstillingene som overhodet finnes.

Du ligger flatt på ryggen, og han ligger oppå deg. Det er ikke så mye kvinnen kan gjør i denne stillingen, så den er fin når du føler deg ekstra slapp som kvinne. 

4. En god utsikt

Kjæresten din setter seg på sengen med benene strakt ut mod enden. Du setter deg over skrevs på ham med ryggen din vendt mot ham, og lar han trenge inn i deg. 

Bena dine skal være strakt ut bak han, og så lar du langsomt overkroppen din falle ned til sengen så du ligger mellom bena hans. 

Han plasserer hendene sine på dine hofter, og styrer tempo, intensitet og dybde, mens du slapper av. Og så har han en fantastisk utsikt over kroppen fra denne posisjonen. 

5. Sleng bena opp

En liten modifisering av av den velkjente misjonærstillingen, hvor du svinger bena over kjærestens skuldre, eller plasserer fotsålene mot hans brystkasse, mens han pumper. 

Igjen krever stillingen minimal innsats fra deg, og kjæresten din kan nyte godt av å ha kontrollen, mens du mottar all nytelsen. 

Uansett hvilken sexstilling dere velger, kan en liten hjelper være en fantastisk tilføyning når dere ikke orker så mye selv.

Medstifter av sinful.no, Mathilde Mackowski, forklarer her hvilken ”lille hjelper” som er god uansett stilling:

”Hvis det er behov for litt ekstra hjelp i sengen en dag hvor du ikke har den store energien, er en klitorisvibrator god å ha. Spesielt den fra Je Joue som er oppladbar, og kan bruges igjen og igjen. Som mann holder du den på partneren din i forskjellige stillinger, og enda bedre, så kan man ta den med i dusjen etterpå,” forklarer Mathilde Mackowski. 

Je Joue, oppladbar klitorisvibrator kan kjøpes her. Vibratoren er testvinner i det engelske bladet ”Good Housekeeping”, hvor den vant i en stor vibratortest i 2014.