5 ting du gjør helt feil når du onanerer

Det er ikke alltid så lett å få en orgasme, men det er enda vanskeligere hvis du kjenner igjen disse fem punktene.

Det krever sin kvinne eller mann å oppnå en orgasme, og det er ikke alltid så lett å vite akkurat hva som skal til. Men hvis du har vanskeligheter med å nå klimaks, så er det kanskje hjelpe å hente her.

Cosmopolitan har nemlig samlet en rekke ting som ofte går galt når du prøver å tilfredsstille deg selv.

1. Du prøver for hardt.
Hvis du har for høye forventninger til å oppnå en orgasme, er sannsynligheten mindre for at det faktisk skjer. Hvis du slapper av, gir deg hen til øyeblikket og nyter det, er det mye større sannsynlighet for at du oppnår klimaks. 

2. Du venter til sengetid.
Det blir ikke mye tid til glede hvis du først går i gang når du er i ferd med å sovne. Hvis du har mest til å onanere på den tiden av døgnet, bør du prioritere kvalitetstid med deg selv, og legge deg litt tidligere så du har tid til å nyte det ordentlig.

3. Du gjør ikke knipeøvelsene dine.
Man skal aldri undervurdere effekten av å gjøre regelmessige knipeøvelser. En sterk bekkenbunn er en forutsetning for deilige orgasmer. Husk det, neste gang du dropper å ta knipeøvelser.

4. Du holder tilbake.
Selvtilfredsstillelsen har mange års tabu bak seg. Men det å gi seg selv fantastisk nytelse er ingenting å skamme seg over. Hvis du ikke klarer å gi slipp og nyte situasjonen, blir det vanskeligere å oppnå klimaks.

5. Seksualiteten din er knyttet til en partner.
Mange mennesker forbinder først og fremst et sexliv med å ha samleie med en av samme eller motsatte kjønn. Men du risikerer å gå glipp av mye nytelse og spenning, hvis du ikke kaster deg ut i onaniens kunst.

8 forbudte feil menn begår under oralsex​