5 ting menn alltid legger merke til under sex

Hva tenker han på når dere ligger sammen?
Hva tenker han på når dere ligger sammen?
Hva tenker egentlig menn på under sex, og hva biter de seg merke i under akten?

Women's Health har samlet fem detaljer som menn merker seg ved en kvinne når de har sex.

Asymmetriske bryster, gammel neglelakk, tørre albuer og inngrodde hår langs bikinilinjen er heldigvis ikke med på listen. Faktisk handler det mye mer om hvorvidt kvinnen nyter det som foregår.

For det får ham til å føle seg som en konge, når du skjelver av fryd. 

1) Ditt initiativ
Hvis mannen gjør hele jobben og kvinnen bare ligger passivt på ryggen og venter på det neste som skal skje, så får det ham til å føle at hun ikke er interessert i sex - eller ham. Mannen din drømmer om at er aktiv i sengen og dermed viser at du er tent. Små ting som å åpne buksene hans, kysse ham på halsen eller ta initiativ til en ny stilling, viser at du vil ha ham. Nå! 

Ta initiativ til å ri ham.

2) Måten kroppen din beveger seg på
Hvis du er stiv som en pinne under sex, får det mannen til å lure på om han gjør noe feil eller om du kanskje er usikker. Det legger rett og slett en demper på stemningen. Jo mer du bruker kroppen og beveger deg og presser deg inntil ham, jo sikrere blir han på at du blir tent av ham - og det han gjør.

3) Øynene dine
Menn legger merke til hvor du har blikket ditt. Ser du ham dypt inn i øynene, eller sjekker du ut den nakne kroppen hans? Det er perfekt. Hvis du derimot ligger og stirrer dødt opp i taket, så gjør det situasjonen lettere ukomfortabel. Det får ham til å tenke at du ikke er engasjert. At du helst bare vil få det overstått. Se ham dypt inni øynene. Det kommer han til å elske!

4) Hvordan du puster
Menn elsker å merke at de tilfredsstiller partneren sin, og én måtene å finne ut om vedkommende nyter situasjonen er å lytte til pustingen. Hvis du er stille som en mus, begynner han å tvile på om det han gjør er godt for deg. Hvis du derimot puster tungt (uten at det trenger å høres ut som om du har løpt maraton), så vet han at du nyter det. Hans kåthet stiger av din nytelse, så ikke vær redd for å vise ham at du er tent. 

La ham høre at du nyter det.

5) Undertøyet ditt og huden din
Han legger merke til om du er nybarbert og om du har på deg sexy undertøy. Ikke fordi han dømmer deg (han er faktisk ganske likegyldig og elsker å ha sex med deg uansett), men fordi det forteller ham at du har forberedt deg på det som skal til å skje. At du har brukt tid på det, viser at du har gledet deg til å ha sex med ham, og det gjør ham supertent.