5 varselstegn på at du dater en psykopat

I følge en britisk psykolog er det en rekke signaler som kanskje burde få varsellampene dine til å lyse når du dater en fyr.

Det er mange ting å ta stilling til når du akkurat har begynt å date en ny person. 

Har dere de samme verdiene? Fungerer kjemien mellom dere? Og hva slags menneske er det egentlig du sitter ovenfor? I følge psykologen Perpetua Neo er det en rekke faresignaler som kan være tegn på at daten din er en psykopat. 

Det skriver britiske Metro.

 

1. Daten din bombarderer deg kjærlighet med én gang.
Hvis daten din gir deg ville kjærlighetserklæringer og store armbevegelser, så kan det være et tegn på at vedkommende er psykopat. I følge Perpetua Neo kan det være et kjennetegn ved psykopater at de sjeldent kaster bort tid, men går rett på sak for å holde på deg.

Så hvis daten din snakker om barnebarn, sjelevenner eller ekteslap på første dag, så skal du kanskje være litt varsom. 

2. Daten din er fascinerende, men gir ikke mye mening.
Psykopater har ofte et rykte på seg for å virke som noen veldig interessante, fascinerende og ikke minst sjarmerende mennesker. Men i følge Perpetua Neo, kan det de sier virke litt merkelig og uten mening.

3. Daten din er beregnende.
En god tommelfingerregel på en date, er å observere hvordan daten din oppfører seg overfor andre mennesker. Det kan for eksempel være et godt tegn hvis vedkommende er hyggelig mot ekspedienten.

Men hvis han eller hun foreslår å gi tips for at dere skal få bedre service neste gang, kan det avsløre at vedkommende har en manipulerende natur.

 

4. Daten din tester dig.
Hvis daten din sier noe kontroversielt, kan det være et forsøk på å teste deg, hvilket i følge Perpetua Neo kan være et psykopatisk trekk. Det kan for eksempel være noe rasistisk eller sexistisk. Hvis du reagerer på utsagnet, vil vedkommende kanskje si at du overreagerer.

5. Daten din søker medlidenhet.
I følge Perpetua Neo vil en psykopat ofte ha en tendens til å ville vekke din sympati for vedkommende. Han eller hun forteller deg kanskje historier som skal få deg til å synes synd på dem. 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.