6 ting kvinner virkelig hater at menn gjør under oralsex

06/11/2017 13:30

Anniken Hauge

Sex og samliv
Det er ikke nok å kysse henne mellom bena. Disse 6 klassiske feil er det ingen kvinner som liker i senga.

Det er viktig å være oppmerksom når man som mann gjerne vil skjemme bort kvinnen sin i senga.

Det kan være man kanskje får lov til å kysse sin utkårede nedover bena, og kanskje finner leppene og tunga veien til kjærlighetsblomsten, som sannsynligvis har behov for litt oppmerksomhet på det tidspunktet.

Det er dog ikke alle som mestrer å gi sin elskede den rette formen for oppmerksomhet mellom bena, og selv om du slikker som en tørst labrador, så er det ikke sikkert det 'harde arbeidet' bærer frukter. Det skal mer til enn det

Derfor har vi med inspirasjon fra Men’s Health funnet seks ting hun garantert ikke liker når det kommer til oralsex. Hvis du unngår disse fellene, blir du garantert dagens mann (eller kvinne).

1. Du aner ikke hva du driver
Det er klart at du som mann ikke selv har så mye kontakt med det kvinnelige kjønnsorganet som kvinner har. Med mindre du er gynekolog, så er det stor sjanse for at du ikke aner hva som gjør vondt og hva som er deilig at du slikker, kysser eller tar på.

Det krever rett og slett trening å kunne stimulere en kvinne med munnen, og derfor må du ganske enkelt lære deg hvor klitoris er. Det beste rådet er å bruke øynene og følge huden rundt skjedeåpningen hvor kjønnsleppene møtes. Der oppe sitter den, og tre av fire kvinner kommer via stimulering av klitoris, så den er viktig å finne. Kjenn etter på damas bevegelser når hun ser ut til å være begiestret - så lærer du fort hva hun liker. 

2. Du polerer klitoris uten omtanke
Okay, du fant kjærestens klitoris, og nå vil du virkelig gi henne det hun fortjener. Men det er en forferdelig nybegynnerfeil å gå løs på klitoris som om det var en sko som skulle pusses og gnikkes ren. Det gjør faktisk vondt, og hvis du titter opp og får øye på en kjæreste som uttrykker ubehag, så har du ikke gjort en god jobb.

Prøv å mikse opp ting litt, og ikke gå løs uten omtanke. Foto: Shutterstock

Sørg i stedet for å stimulere klitoris fra forskellige vinkler, og bruk fingrene dine mildt. Du kan for eksempel stikke en finger inn i skjeden hennes samtidig som du varierer tempoet og intensiteten med tunga. Det er ikke rakettforskning, så lenge du bare blander triksene dine og er mild og øm.

Når hun først begynner å vrikke litt på hoftene og er nær klimaks, så må du for guds skyld ikke stoppe eller endre bevegelsene dine med tunga. Fortsett å gjøre det som gjør at hun er i ferd med å få en orgasme!

3. Du er stille som en østers 
Du tenker kanskje at hvis du bare holder helt kjeft og gir henne en real omgang, så blir hun blid som en lerke. Men det er slett ikke tilfelle.

Spør om hun liker det du gjør, gi henne komplimenter og si hvor sexy du synes hun er. Det koster deg ingenting, men får henne til å slappe av og bli myk som smør mellom hendene dine. Hvis du er litt usikker på hvor du skal starte å kysse henne der nede, så kan du jo også bruke responsen hennes til å merke om hun liker det du gjør eller ikke. 

4. Du tenker: 'Nå er det visst min tur?'
Noe for noe i senga er sykt usjarmerende og kjedelig.

Hvis du kun går ned på dama di i håp om at det straks er din tur til å få en blowjob, så ødelegger du den gode stemningen med dine egne slibrige baktanker. Hvis du vil slikke dama di, så gjør det helt uten forventninger om å få noe tilbake – det rådet gjelder for øvrig for kvinner som for menn. Nyt å gi!

5. Du er for kjedelig når du først er i gang
Hvis hun sier opp, ned, hardere, fortere, og spør om du også kan bruke en dildo på henne eller stikke en frekk finger i toern, så prøv det. Det er helt greit å si ‘nei, ikke i dag’ men husk hvem det er som mottar og hvem som gir. 

6. Dropp kjappe snarveier
Ting kan fort bli en rutine, hvor man slikker i fire minutter og gjør de samme triksene hver gang som man tror funker. Men det er vel ikke den spesielle opplevelsen som kjæresten eller kona har fortjent, er det vel?

Prøv å introdusere noe nytt, og ta på henne på en ny måte eller lag stemningen mer romantisk.

Du kan gjøre et stort nummer ut av det, eller du kan overraske henne på en kinky og morsom måte mens dere tar oppvasken eller pusser tenna. Men ikke kjør den gamle rutinen under dyna - det blir for kjedelig. 

Denne typen person er det størst risiko for at kjæresten din er utro med