6 tips til reisevennlig sexleketøy

20/05/2018 12:45

KC

Sex og samliv
Har du booket den obligatoriske Sydenturen sammen med vennene, venninnene eller din bedre halvdel? Pimp din (og din partners) bagasje med pirrende (og handy) lekeetøy, og gjør turen til de varmere himmelstrøk enda mer het og nytelsesfull.

Her får du, i samarbeid med Sinful.no, den ultimate guiden til reisevennlig, diskré og orgasmisk sexleketøy i koffertstørrelse.   

1 - Praktisk reiselås

Det høres kanskje ut som en no-brainer, men hvis du er typen som kun reiser med håndbagasje, så overvei å pakk sexleketøy som har reiselås, som eksempelvis denne vibratortrusen. Dermed unngår du i alle fall å bekymre deg om det er din kabinkoffert som plutselig begynner å dirre høylytt under flyvertinnens sikkerhetsinstrukser, eller om det er daamen på 12F som har glemt å slå av sin. Bruk trusen når du slipper deg løs sammen med venninnene på nattklubben og få ville klitorisorgasmer mens du samtidig danser til sensuelle, spanske sommerhits.

2 - Security? No problem!

Tenner du og din partner på mild bondage og fiksering? Slipp lett og elegant forbi bagasjesjekk, metalldetektorer og nysgjerrige security-blikk i flyplassen med et par pakkevennlige håndjern uten lås og i silikon, som disse. Som bonus behøver dere aldri mer spekulere i hvem som skal pakke nøkkelen.

3 - Lydsvake vibrasjoner 

Du kan alltids nyte en runde maskindrevet alenesex på hotellværelset med papirtynne vegger, og det uten å vekke din (reise)partner eller naboer. Det finnes et utall av sexleketøy, som for eksempel den pulserende Satisfyer, som er designet til støysvak hygge uten å gå på kompromiss med kraft. Og du kan til og med rolig la den ligge fritt fremme, for du har jo bare tatt ditt nye, flotte og særdeles avanserte pedikyr-apparat med på tur. 

4 - Fri fra batterier

Batterier er skadelige for miljøet, samt upraktiske å dra med til utlandet. Heldigvis er mesteparten av alt elektronisk sexleketøy nå oppladbart og utstyrt med en handy USB-kabel, som du raskt og enkelt kan koble til powerbanken, når du allikevel også har med både telefon og iPad. Win-win! 

Psst! Mye sexleketøy er dessuten 100% vanntett, så du uten problemer kan skjemme deg selv bort i dusjen (eller Middelhavet, hvis du tør..)

5 - Orgasmer i forkledning 

Hvis du virkelig får svette håndflater ved tanken om at noen inspiserer innholdet av din koffert, så invester i sexleketøy som kommer i snedige forkledninger. Hvis du ikke kan unnvære din fleshlight mens du fester med guttene på Ibiza, så anskaff deg en som ligner en ølboks. Du kan også pimpe opp håndjobben med et sleeve som ligner en profesjonell 8-ball eller gi henne orgasmer on-the-go med et smykke som er så flott at det til og med kunne gått som et elegant arvestykke. 

6 - Dobbelt så pirrende 

Hvis dere reiser sammen som par, så er spesialdesignet sexleketøy med dobbeltstimulerende effekt i reisevennlige størrelsen den perfekte rekvisitt å ta med på tur. Se etter diskré, vibrerende penisringer med innebygde klitorisvibratorer, eller appstyrte, fjernstyrte parvibrator til innvendig og utvendig stimuli for dere begge. Bruk leketøyet når dere slapper av på hotellet, eller vær vågale og eksperimenter med kinky lek på stranden eller sightseeing. Er dere de mer av de romantiske getaway-typene, så pakk med dette forførende settet som ikke er større enn en toalettveske med dere.

Riktig god ferie!