6 tydelige tegn: sjekk om kjæresten din også er din beste venn

Kæreste bedste ven
Foto: Shutterstock
Der er stor forskjell på å ha en kjæreste og en bestevenn. Kanskje henger du og kjæresten din sammen hele tiden, spiser ute, ser på film i sengen, kjærtegner hverandre og har sex?

Men hvis han eller hun også er din beste venn, involverer forholdet langt mer intimitet og forståelse.

Hvis kjæresten din er din beste venn, betyr det nemlig at du føler deg forstått, og at dere deler deres dupeste hemmligheter, minner og latterkramper sammen. Du kan faktisk oppleve dobbelt så stor tilfredsstillelse ved å være i et forhold med bestevennen din, enn hvis det omvendte var tilfellet. 

Det viser et studie fra 2014 av The National Bureau of Economic Research i Canada.

Derfor har vi i samarbeid med medstifter av sinful.no, Mathilde Mackowski, valgt å en en nærmere titt på de kvalitetene og opplevelsene som gjør at kjæresten din også er din beste venn. 

Når bestevennen din er kjæresten din 

1. Kjæresten din er den første du ringer til når noe skjer

Hver gang det skjer noe bra så ringer du til kjæresten din. Hver gang det skjer noe dårlig så ringer du til kjæresten din.

Du ringer ikke til moren din eller vennene dine. Kjæresten din er den første du ønsker å dele både gode og dårlige stunder med, fordi det er den personen som forstår deg bedre enn noen andre.  

2. Dere klarer ikke å gå en dag uten å ha kontakt 

Dere ”tagger” hverandre konstant i tullete innlegg, sender upassende snaps til hverandre, og skrive søte anekdoter i løpeb av dagen. Så hvis det går en dag uten at dere har snakket sammen, så føler du at noe mangler. 

3. Du søker alltid kjærestens råd før noen andres 

Uansett om du vurderer å skaffe deg en hund eller skifte jobb, så søker du alltid kjærestens aksept først. 

Du stoler på at kjæresten vil fortelle deg sannheten, og nettopp de meningene du får herfra reflekterer hva du i virkeligheten gjerne vil. 

4. Dere får frem det beste i hverandre

Det er noe helt spesielt ved å være sammen med noen som får deg til å føle deg bra med deg selv. Kjæresten din gir deg lyst til å være et bedre menneske og vice versa.  

5. Dere er totalt komfortable med hverandre

Ketchupflekkene på genseren og den kjipe morgenånden. Det betyr ingenting. For du kan være deg selv hundre prosent med kjæresten din. 

Og nettopp å kunne være seg selv i et forhold, er det limet som holder dere sammen. Slik står det hos Lifehack.org. 

6. Dere stoler ubetinget på hverandre

Du er aldri redd for å fortelle kjæresten din om dine innerste fantasier og lyster, fordi du stoler fullt ut på ham eller henne. Som bestevenner og kjærester er dere alltid nysgjerrige etter å prøve nye ting - spesielt i senga. 

Medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, forklarer: 

”Mange kvinner går rundt med en fantasi om å ha sex med mild dominans eller rollespill. Vi vil gjerne gi oss hen til partneren vår i senga, hvor vi kan gi slipp på kontrollen. Med et Fifty Shades Principles of Lust Romantisk parsett, kan dere begynne å ekperimentere med blid bondage, da settet inneholder 6 deler til å binde, opphisse og tilfredsstille hverandre med. Da er det viktig å snakke om grenser før dere går i gang, så det blir utført på den rette måten, forklarer Mathilde Mackowski. 

Dere kan også prøve Fifty Shades of Grey Kryss Bondagesett til senga,   Fifty Shades of Grey Kryds Bondagesæt til sengen, hvor dere kan forvandle dobbeltsengen til en ekte bondageseng. Dere kan leke med kontroll, dominans og nytelse på en helt ny, enkel og pirrende måte.