6 uunnværlige triks til deepthroating

14/05/2018 08:45

KC

Sex og samliv
Det finnes neppe den mann som ikke fantaserer om å bli tatt dypt ned til roten. Har du mot til å gjøre din partners drømmer til virkelighet og gi ham en omgang oralsex helt utenom det vanlige?

Her får du, i samarbeid med Sinful.no, 6 uunnværlige triks som får deg til å deepthroate så englene synger. 

Stopp med å suge

Deepthroating er ikke helt det samme som en alminnelige blowjob. Glemt alt om å sutte og suge hvis du skal sluke ham hel. Dine kjever og lepper blir alt for raskt trette og du vil gå tom for luft hvis du forsøker å multitaske. Deepthroating handler om én ting: å ta ham helt ned til roten. Varmen og mykheten fra din munn er rikelig med nytelse for ham underveis.

Ikke dropp smøringen 

Selv om du helt automatisk produserer mer spytt når du deepthroater enn hva du gjør under et vanlig blowjob, så ha alltid noe deilig (og eventuelt velsmakende) smøring, som for eksempel dette glidemiddelet med karamellsmak tilgjengelig. Dermed vil alt starte knirkefritt fra første stund. 

Tren gag-refleksen 

Gag-refleksen er ikke din beste venn når du skal ta din partner dypt. Den gode nyheten er at du enten kan anskaffe deg en spray med mintsmak, som denne, som gjør det enklere og mer behagelig å deepthroate. Den virker lokalbedøvende på din drøvel, eller du kan begynne å trene din gag-refleks.

Finn en tannbørste eller banan, før den sakte (!) inn i munnen og videre forbi drøvelen. Stopp når du merker din gag-refleks, slapp av i kroppen og trekk pusten dypt og rolig gjennom nesen mens du undertrykker trangen til å kaste opp. Dytt tannbørsten (eller bananen) helt forbi drøvelen og hold den stille i 10 sekunder. Gjenta denne øvelsen noen ganger om dagen inntil du har vendet ditt svelg til følelsen. Herfra kan du stille og rolig begynne å bevege tannbørsten inn og ut, mens du samtidig prøver å opprettholde et stabilt tempo.

Psst! Nynn mens du tar ham dypt! Dermed pasifiserer du din gag-refleks, mens han nyter ekstra godt av de deilige vibrasjonene i din munn. 

Finn den riktige stillingen

Garvede deepthroatere foretrekker stillinger hvor de har mulighet for å legge nakken litt tilbake, så det er fri passasje for å få penis ned hele veien. Det finnes ingen riktig eller gal stilling til deepthroating. Det viktigste er at du sitter, ligger eller står på en måte som føles behagelig og som gir deg en følelse av kontroll. 

OBS! Avtal med din partner på forhånd hvor din grense går. Kan han “støte” deg i munnen, eller er det utelukkende deg som bestemmer tempo og dybde? 

Ta et dypt pust 

Det høres kanskje banalt ut, men når din partners penis fyller hele munnen og svelget, så krever det de helt riktige teknikker å trekke pusten når det først går løs. 

  • Trekk pusten inn når han er på vei ut av munnen, eller samtidig som han er på vei inn. 
  • Ha tungen ute av munnen (forestill deg at tungen fungerer som en slags pute for hans penis) mens du deepthroater ham. Det skaper de nødvendige pustehull du trenger for å være forsynt med oksygen under hele seansen. Som bonus vil han elske at din tunge stimulerer hele undersiden av hans penis, uansett i hvilken retning han beveger seg. 
  • Hold pauser underveis hvor du stimulerer ham med hendene. Han vil elske variasjonen. 
  • Det er tillatt og jukse litt når du skal ha luft. Et velkjent triks er å la hans penis støte hardt mot innsiden av ditt kinn, så han får samme følelse av å “treffe bunnen” som når han treffer svelget. 

Finalen

Hvis du har det fint med å svelge, kan du når partner når sitt klimaks enten la ham komme på din tunge, eller du kan bringe ham i den villeste ekstase ved å la ham komme langt nede i halsen på deg. Uansett hvilken lykkelig slutt han får, vil han med garanti elske deg for å ta ham fullt og helt.