7 dumme feil menn begår som kvinner synes er turn-off

Foto: Shutterstock/ Kaspars Grinvalds
Foto: Shutterstock/ Kaspars Grinvalds
Kvinner klager ofte over at alle bra menn er tatt – men stemmer egentlig det? Eller er det bare fordi mange menn ikke klarer å vise sine beste sider i møtet med kvinner?

Det er virkelig ikke lett å finne livets store kjærlighet, men det er visse ting du gjøre for å øke sjansene dine. 

Hvordan du velger å møte en potensiell kjæreste har nemlig mye å si. Alt i alt handler avhenger det av hva slags førsteinntrykk du gir.

Er du mann og har problemer med å finne en kjæreste, så er det mest sannsynlig fordi begår disse syv feilene.

Det skriver Elite Daily.

I bunn og grunn handler det om at du prøver å være en person du ikke er, hvilket er et stort turn-off for de fleste kvinner:

1. Du sier deg enig i alt:
Hvis du sier ‘ja’ til alt dama di foreslår, eller sier deg enig i alle de gale ideene hennes, er du ikke deg selv. Kvinner ønsker en mann som tør å være seg selv og som verdsetter egne interesser og prioriteringer. Et bra og spennende forhold krever motspill fra begge parter.

 2. Du leker kul:
Hvis du sitter og hygger deg med gutta og en flott dame plutselig viser interesse, pleier du da å endre atferd og leke kulere enn du egentlig er? Det er ingen grunn til å leke kul eller spille kostbar hvis en kvinne vier interesse. Hvis hun ikk føler noe gjensidig interesse, går hun nemlig fort videre. Men unngå også å virke for desperat. Finn istedte en balansegang, slik at du hele tiden holder oppmerksomheten og nysgjerrigheten hennes.

3. Du unngår enhver form for konfrontasjon:
Hvis det er noe en kvinne drømmer om, så er det en mann som tør å kjempe for sin sak og ta eierskap. Du skal med andre ord kunne ta vare på både deg selv og dama, slik at hun føler seg trygg i ditt selskap.

4. Du er altfor usikker:
Både menn og kvinner søker en partner med selvtillit som hviler i seg selv. Du skal tørre å snakke rett fra levra, og stå fast ved egne ønsker og behov. Det finnes ikke noe mer sexy enn en mann som tør å være seg selv.

5. Du er for oppmerksomhetssyk:
Blir du sjalu så fort en kvinne retter oppmerksomheten mot andre karer, selv om det bare er kompisene hennes? Da stoler du ikke noe på deg selv. Er du klengete og hungrer konstant etter oppmerksomhet fra dama, kommer hun fort til å føle seg kvalt og trekke seg unna deg. 

6. Du er for kjedenlig:
Liker du å tilbringe samtlige helger foran tv-en i stedet for å invitere dama di ut, så kommer hun til å miste interessen fort. Kvelder foran tv-en kan være hyggelige og behagelige, men ikke la det ta helt overhånd.

 7. Du beklager deg konstant:
Hvis du er typen som konstant beklager deg over hvor slitsom hverdagen din er, eller enda verre hvor dyrt ting er, blir du aldri drømmefyren til en kvinne. Hvis du i stedet overbeviser deg selv om at glasset aldri er halvtomt men i stedet halvfullt, er du godt på vei i riktig retning.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.