7 hemmeligheter om puppe-sex han aldri har fortalt deg

17/01/2018 11:15

Anniken Hauge

Sex og samliv
Menn elsker bryster. Sånn har det alltid vært og kommer alltid til å være.

Hvis du spør ham hvorfor han er han er så vill etter brystene dine, så kan han mest sannsynlig ikke gi deg det konkrete svaret du søker.

Menn har alltid vært begeistret for kvinnens svulmende attributter. De er myke og runde og deilige å ta på – det er det vi vet.

Vi har samlet en liste med tankene han gjør seg når han stikker penisen sin inn mellom brystene dine. Tanker han aldri har fortalt før.

1. Det forener hans to favoritting i hele verden
Da George Mallory ble spurt hvorfor han ville bestige Mount Everest, svarte han: ‘Fordi fjellet er der’. Det er med andre ord ingen dypere mening med ‘galskapen’. Det samme gjelder menns fascinasjon for bryster. Han elsker sex og han elsker bryster, så hvorfor ikke forene de to tingene?

2. Han er lei for at han treffer halsen din
Det er virkelig ikke noe han ønsker å gjøre, men det er bare så vanskelig å ta det rolig når lysten er så sterk. Og da kan det altså skje at han treffer halsen din med den harden penisen sin.

3. Det vil ikke gjøre vondt, hvis du presser brystene dine inn mot lemmet hans
Du kan nesten ikke presse for hardt. Jo strammere hulrom du kan lage med brystene dine, dess bedre for ham. Brystene dine er jo som myke puter, så ikke hold tilbake.

 4. Ingen bryster er for små
Ikke vær nervøs for at det ikke funker selv om du har små pupper. Han kommer til å bli glad for at han i det hele tatt får lov. 

5. Han blir glad hvis han får komme utover brystene dine
Hvis du legger opp til puppe-sex som den siste stillingen, så kommer han til å tenke at han får lov til å komme på puppene dine. Hvis du ikke ønsker det, så start i stedet med å tilby ham plassen mellom brystene.

6. Han redd for å komme i ansiktet ditt
Hvis sæden spruter mens han har penisen mot overkroppen din, vil han først og fremst være redd for å treffe deg i øyet. Det krever mye øvelse å styre både penisen og det som spruter ut.

7. Han vil gjerne holde rundt brystene dine
Hvis du vil tillate det, så plasser hendene hans på brystene dine. På den måten kan han styre alt selv. Han kan bevege seg inn og ut mens han strammer til etter ønske.