8 hemmeligheter menn ikke forteller om pungen

De er veldig følsomme, temmelig svette og ikke det spor glatte fra naturens side. Her er åtte ting du ikke visste om pungen hans.

Du vet sikkert en del om kjærestens beste venn - penisen. Men hvor mye vet du egentlig om pungen?

Hvis svaret er ingeting, så er det hjelp å hente her.

Cosmopolitan har nemlig samlet en rekke fakta om pungen som han sikkert ikke har fortalt deg.

1. Han barberer den.
Hvis pungen hans er glatt som en barnerumpe, kan være nesten sikker på at han barberer den. De fleste menn har hår der fra naturens side. Men det kan være at han ikke vil innrømme han barberer vekk kjønnshårene sine.

2. Den er utrolig følsom.
Det er ikke for moro skyld at menn sier det gjør vondt når de blir sparket i pungen. Den er veldig sensitiv og bør derfor håndteres med forsiktighet. Men hvis du går rolig til verks, er det mange som som liker at du koser litt med den.

3. Den blir veldig svett.
Det kan bli rimelig klamt nede i et par mørke boxershorts. Kjønnshår, tettsittende boxershorts og svette er en cocktail som kan gjøre den selv den kaldeste mann rimelig klam.

4. De er ikke helt like.
Du har sikkert aldri tenkt over dette. Men for de fleste menns kugler gælder der, at de to ikke er fuldstændig ens. Den ene er for eksempel ofte en smule større end den anden. 

5. De klistrer seg til bena hans.
Nede i de svette underbuksene er det fort at pungen klistrer seg til bena hans. Litt som når huden klistrer seg til plast når du er veldig varm. Hvis du får øye på en kar som går på en litt rar måte, så prøver han sannsynligvis å justere pungen sin litt.

6. Og penisen hans.
Noen ganger det penisen hans som får en svett pung klistret tett inntil seg.

7. Han har satt seg på den.
Det kan fort gå veldig galt når han setter seg ned. Hvis pungen kommer i klem under han, blir det en svært smertefull opplevelse.

8. Den har kommet borti toalettvannet.
På noen offentlige toaletter er vannstanden så høy at han risikerer at pungen kommer borti vannet i skåla. De fleste menn har nok opplevd dette en gang eller to i løpet av livet.