8 typer sex alle skal ha minst én gang i livet

Hvis det er noen av disse formene for sex du ikke kjenner igjen, så har du sannsynligvis en del til gode i senga.

Kjærestesex på sofaen, et uforpliktende engangsligg etter en fuktig kveld på byen eller kanskje søndagssex med en fast avtale. Sex kommer i mange former.

Vi i redaksjonen har samlet en rekke sexopplevelser som de fleste helt sikkert kjenner igjen.

1. Den kleine første gangen.
Det er kanskje ikke noe du har så lyst til å tenke på – noensinne. Men det er uansett en viktig milepæl i sexlivet. En lettere klein, fomlende og ikke nødvendigvis særlig tilfredsstillende milepæl, men uansett en milepæl.

2. Hemningsløs sex.
Kanskje du er sammen med en partner som får deg til å slappe helt av og slippe alle hemninger. Kanskje du har fått i deg noen enheter og bare føler deg helt fri. Uansett hva, så er det nå du slår deg løs og prøver ting du ellers har vært litt tilbakeholdende med.

3. Forsoningssex.
De fleste har sikkert hatt fornøyelsen av denne type sex på et eller annet tidpunktet i livet. Ropene var høye, stemningen var trykket, men så fulgte den forløsende forsoningssexen. Det intense samleiet var nesten verdt hele krangelen.

4. Aldri igjen-sex.
Du har sikkert allerede gjort deg denne seksuelle erfaringen. Kanskje var det noe du hadde lyst til å prøve lenge. Kanskje det var helt spontant. Uansett hva, så er det garantert ikke noe du har lyst til å gjenta.

5. Sex med store følelser.
Hvis du enda ikke kan krysse av denne seksuelle opplevelsen på listen, så har du virkelig noe å se frem til. Det er nemlig noe helt spesielt med å ha sex med en person du er helt stormende forelsket i. De voldsomme følelsene vil gjøre opplevelsen enda mer intens for dere begge.

6. Avskjedssex.
Her er enda en type samleie som er knyttet til store følelser. Du vet at du er i ferd med å ta avskjed med en person som betyr mye for deg. Derfor er du veldig blottlagt for personen, og det kommer til å merkes når dere har sex.

7. Grenseoverskridende sex.
Det er ikke alle som setter pris på sex som er på nippet til å overskride en grense. Mange blir dog opphisset av å prøve nye ting de kanskje egentlig synes er litt på kanten. Kanskje der sex i det offentlige, kanskjer det er sexleketøy eller kanskje det er håndjern og en pisk.

8. Forløsende sex.
Dette er sexen du har ventet på lenge. Kanskje du har hatt et godt øye til person i evigheter. Kanskje har dere ikke hatt mulighet til å ligge sammen før nå. Derfor er det spesielt deilig når du endelig kan få tilfredsstilt forventingene dine. 

Disse 7 personene må du aldri ha sex med