9 steder alle bør ha sex minst én gang i løpet av livet

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du trenger litt inspirasjon til sexlivet ditt, så er det kanskje hjelp å hente her.

Har du og partneren din utviklet en seksuell rutine hvor dere gjør det samme igjen og igjen? Samme stilling, samme sted, samme tidspunkt. Hvis svaret er ja, er det på tide å prøve ut noe nytt.

Kanskje dere finner noe inspirasjon å hente her.

Women’s Health Magazine har nemlig samlet en rekke steder alle bør ha sex minst én gang i løpet av livet.

1. I hagen.
Denne passer sannsynligvis best når snøen er smeltet, men du kan begynne å glede deg allerede nå. Hvis du har sex i din egen hage, har du alle fordelene ved å ha sex utendørs, samtidig som du ikke trenger å bekymre deg over å bli oppdaget. Nyt den friske luften, fuglekvitter og mykt gress som gjør opplevelsen enda mer intens. 

2. På sofaen.
En doven søndag på sofaen med masse tv-serier, snop og sex er en bra klassiker. Prøv eventuelt å legge noen puter under ryggen hvis dere har sex i misjonær – da skal det være større sjanse for deg som kvinne å oppnå orgasme. 

3. På et hotell.
Hotellsex er litt spennende, fordi du er borte fra vanlige rutiner. Du trenger ikke å rydde opp etter deg, men kan enkelt bare sjekk inn og fokusere på å ha sex. Dere kan eventuelt piffe det opp litt ekstra med rollespill, hvor dere kan late som dere er to fremmede som er ute og reiser. 

4. I offentligheten.
Mange synes det er veldig pirrende å ha sex et sted hvor man risikerer å bli oppdaget av forbipasserende. Det kan for eksempel være inne i et prøverom, på et offentlig toalett eller kanskje i en park eller en skog.

5. I dusjen.
Enda en klassiker som de fleste sannsynligvis har testet ut en eller annen gang. Du bør dog ikke undervurdere hvor deilig det er å ha sex i dusjen. Følelsen av de varme strålene og dampende kroppene gjør det til en ganske intens opplevelse.

6. Foran et speil.
Et ganske enkelt triks som kan være veldig pirrende. Mange synes det er opphissende å betrakte seg selv mens de har sex – ikke minst å kunne se nytelsen for begge parter underveis.

7. I en bil.
Det kan være at det får deg til å tenke tilbake til ungdomstiden, hvor du klinte med skolens kjekkas i baksetet på bilen. Men det trenger ikke bety at det er en dårlig ting. Utover å gjenleve gamle ungdomsminner, blir mange tent av risikoen for å bli oppdaget.

8. Hos foreldrene dine.
Det er kanskje ikke det første stedet du tenker på når det kommer til sex. Men man skal ikke undervurdere hvor spennende det kan være å ha sex hjemme hos foreldrene. Det kan være ganske pirrende å måtte dempe seg og være forsiktig så man ikke blir oppdaget.

9. Under vann.
Sex under vann er en helt spesiell opplevelse, fordi du føler deg helt vektløs når ligger i vannet. Det kan være litt utfordrende å bruke kondom, så det kan være lurt å bruke en annen form for beskyttelse før du kaster deg uti.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.