9 virkelig pinlige ting som skjer for alle under samleie

16/08/2021 15:23

Emma Sletta

Sex og samliv
Det kan noen ganger være en veldig pinlig fornøyelse, selv om det er ganske vanlig og skjer for de aller fleste.

Røde kinn under samleie er ikke alltid bare et resultat av en vill og svett runde i sengen.

Den seksuelle handlingen kan til tider være voldsomt klein, men vi kan forsikre deg om at du ikke er alene.

Her er en rekke situasjoner fra soverommet som de fleste vanlige mennesker (filmstjerner unntatt) absolutt gjenkjenner.

Slapp og tørr
Stemmningen er perfekt og du føler deg klar for sex, men når du må prestere, skjer det egentlig ingenting. For menn kan det være ereksjonen som mislykkes i det avgjørende øyeblikket, mens kvinner kan oppleve å være så tørre som sahara til tross for stort ønske. En snikene panikk over det defekte systemet gjør at kroppen går i vranglås og nekter å samarbeide.

Kan vi ikke bare droppe det? 
I begynnelsen er det deilig, og dere er begge med i spillet. Men plutselig skjer det noe - flyten og rytmen fordamper og tankene begynner å vandre. Du gidder bare ikke gjøre dette lenger...

Avv for ****! 
Kjeven låser seg, beinet ditt går i krampe, knærne dine er ømme etter møtet med det harde underlaget. Sex kan faktisk være en fysisk utfordring, og hvis du ikke er heeeelt avslappet med partneren din ennå, er det ikke det kuleste å rope 'aaaaaaaav, stopp, stopp av'. Men det kan altså skje.

Forstyrrende lyder
Mange forskjellige lyder oppstår under samleie. Vaginale promper er et godt eksempel på en av de virkelig pinlige lydene, selvom de er ganske så vanlige. Det er bare ikke en korselig lyd, og det tar effektivt toppen av stemmningen når den kommer og stjeler oppmerksomheten i rommet. 

Væsker på avveie
Akuratt som at mange rare lyder oppstår under sex, er det også mange forskjellige væsker involvert. God sex er skitten sex. Men det er også ganske kleint når væskene ender opp på sære steder. På baksiden av hodet, i håret, i armhulen. Ja..vi vet, at du vet hva vi snakker om her.

Det store forsvinningsnummeret
Prevensjon er en bitch. En pinlig pause oppstår allerede når du bestemmer deg for at det er på tide å finne frem den jordbær-smakene pakken fra nattskuffen - og stemningen lider av fumling med det glatte gummistykket. I tillegg kan kondomet forårsake flere vanskelige øyeblikk når det for eksempel brister, glir av eller til og med forsvinner inn i skjeden (det kan skje). P-ringer og spiraler er også kjent for å hindre disse kleine øyeblikkene.

Jeg kommer! Ikke... 
Du er godt på vei, alt går, rytmen holder, tempoet går litt opp, og klimakset er nært. Men så skjer det. Det burde ha vært et deilig øyeblikk, men så glir "den" ut og sjansen for orgasme blir ødelagt.

Ikke DET hullet (for Guds skyld)
Det er et sexrelatert uhell som er mer smertefullt enn låste kjever og kramper. Vi tør å våge påstanden om at de fleste kvinner har opplevd en penis på villspor. Smerten når den ved en feil hamrer inn i bakhullet er forferdelig. Stopp det, gutter!

'Jeg kryper bort hitt, også kan du flytte beinet ditt dit'
Det er bare i Hollywood og pornofilmer at det er en enkel og elegant manøver å bytte posisjon. Faktisk er det sjelden et sexy syn - armer og ben i luften, knærne i ansiktet, bryster og kuler overalt. Det kan være ganske utfordrende.

Klein sex bør ikke ties til døden - man bør bare le det bort. Ingen er unntatt fra de pinefulle øyeblikkene vi har remset opp, så ikke ta det så alvorlig - tross alt er det jo faktisk litt moro.