Årets frekkeste merkedager

12/03/2020 00:52

dagens.no

Sex og samliv
Vi nærmer oss to merkedager som er litt frekkere enn de fleste andre dager vi feirer her til lands. Er du klar for å feire partneren din med både biff, kake og oralsex i massevis? Eller hva med å skjemme bort deg selv om du er singel?

Valentinesdagen er over, årets mest romantiske dag hvor kjærligheten ble feiret over hele verden med røde hjerteballonger, roser og eksklusiv sjokolade. Men rett rundt hjørnet venter det to merkedager som byr på en litt annen type feiring. 

Hvert år den 14 mars feires nemlig Biff og Blowjob-dagen, en dag hvor partneren blir oppfordret til å tilberede en lekker biffmiddag og avslutte festmåltidet med oralsex til dessert. Og spør vi gutta, står denne merkedagen mye høyere i kurs enn den romantiske Valentinesdagen. 

En måned senere, 14. april, kommer den kvinnelige pendanten til Biff og Blowjob-dagen, nemlig Cake and Cunnilingus Day. Her er det kvinnenes tur til å bli skjemt bort med både kake og oralsex. Det finnes med andre ord rikelige muligheter for å feire kjærligheten på den måten du liker best, enten det er med søt romantikk, biff og oralsex eller kake og oralsex. 

Er du i tvil om hvordan du sender partneren din til orgasmehimmelen, eller vil du bare gjerne ha et triks eller to for å utvide repertoaret ditt? Skandinavias største nettbutikk for sexleketøy, Sinful, har utarbeidet guides til hvordan du skjemmer bort partneren din både til Biff- og Blowjobdagen og til Cake and Cunnilingus Day

Også til de single

Er du singel, trenger du selvfølgelig ikke gå slukøret glipp av disse to merkedagene. Det finnes nemlig massevis av frekke muligheter som lar deg feire dagen på egen hånd. Hvis du sørger for å skaffe biffen eller kaken, kan Sinful hjelpe deg med resten. 

For den single kvinnen kan du blant annet skjemme deg bort med den populære Womanizer Premium Klitorisstimulator eller en Toy Joy Diva som er designet for å etterligne den deilige følelsen av oral nytelse.

Du kan også oppnå den deilige oralsexopplevelsen om du er en singel mann. Prøv for eksempel den realistiske Autoblow A.I. Blowjob Maskin som stimulerer penis på hele 250 forskjellige punkter og gir deg et blowjob som du aldri før har opplevd