Bokser med sexleketøy selger stort

30/04/2019 12:30

dagens.no

Sex og samliv
Hva sier du til 10 dager fylt med kjærlighet og het sex? Bokser med forskjellige sexleketøy til par står høyt i kurs blant nordmenn akkurat nå.

I samarbeid med Sinful har vi sett nærmere hvordan det står til med salget av sexleketøy for tiden, og noe tyder på at det ikke bare er påskeegg og påskeliljer som finner veien inn i de norske hjem.

Sinful kan i hvert fall melde om stor popularitet blant parleketøy i øyeblikket. Den erotiske nettbutikken ser især en stigning i salget av parbokser, som inneholder flere forskjellige sexleketøy som man kan bruke over en lengre periode.

Produktet som flest nordmenn får sendt hjem i disse dager er 10 Day Love Challenge Parboks. Produktet har 10 luker som gjemmer på hvert sitt sexleketøy. Hvis man klarer å holde ut spenningen og kun åpner én luke om dagen, får man altså en frekk, liten overraskelse hver dag i 10 dager. 

Konseptet er det samme som med en annen storselger, 4 Weeks of Pleasure Parboks, som inneholder 4 forskjellige sexleketøy man kan nyte sammen med partneren. Lukene åpnes med en ukes mellomrom og de fire produktene fordeles dermed utover en måneds tid.

Til alenekos og parleker

Med begge parbokser blir det lagt opp til flere dager med lek, nytelse og utforskning. Er du derimot singel, eller bare vil nøyes med ett produkt, melder Sinful også om at det fortsatt er stor interesse for de populære lufttrykksvibratorene.

Det er spesielt Womanizer Premium og LELO Sona Cruise Sonic, som både kan benyttes alene og sammen med en partner, som blir etterspurt av kundene hos den erotiske nettbutikken. 

Og hvis du investerer i en av de frekke sexleketøysboksene eller annet sexleketøy, bør du huske å kjøpe vannbasert glidemiddel. Det er nemlig spesielt utviklet til bruk sammen med sexleketøy, og sørger for en ekstra god og behagelig opplevelse.