Datingekspert avslører: Menn gjør alltid én ting feil i senga

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En datingekspert har avslørt at menn har en tendens til å ta feil i sengen.

Datingekspert Jana Hocking er kjent for å fortelle det som det er når det kommer til livet på soverommet. Og hun har nylig oppdaget noe ganske stort.

Hun har avslørt at flere kvinner har fortalt henne om hemmelighetene sine fra soverommet, og det viser seg at menn har mye å lære.

Hver uke ber hun følgerne sine på Instagram om å dele slemme hemmeligheter med henne.

Hun deler dem deretter med de tusenvis av andre følgere hun har på profilen sin. Hun nevner imidlertid aldri hvem som sendte inn historien eller hemmeligheten.

Basert på de mange meldingene hun får på sosiale medier, har hun oppdaget at det er mange kvinner som har innrømmet at de «falsker» på soverommet – og hun skal visstnok vite hvorfor.

"Menn gjør alt feil! Se enhver rasende scene i en film, og du vil tro at en kvinne får orgasmer så snart en mann legger den lille fyren inn," sier hun ifølge Daily Star.

"Ja, ifølge de fleste filmer, er alt som trengs for en mann å dytte kvinnen sin oppover veggen eller komme inn i misjonærposisjonen, og vi stønner av glede i løpet av sekunder."

"Problemet er at det ikke er slik det fungerer i det virkelige liv, og G-punktet vårt blir ikke funnet like raskt."

Hun forklarer også at forspill er den mest essensielle delen, siden kvinner trenger å "varmes opp", og derfor er det aldri en god idé å bare ta på seg klærne og gå for det.

Hun mener også at det er viktig å ta ting med ro slik at spenningen bygger seg opp. Samtidig understreker hun at menn må innse at det kvinnelige G-punktet ikke alltid er «inne».

Jana forteller at hun kjenner mange kvinner som ikke kan nå klimaks kun gjennom penetrasjon, og derfor trenger de annen stimulering for å komme dit.

Derfor må menn gi dette mye oppmerksomhet hvis de vil at en kvinne skal klimaks.

"En ting vi kvinner trenger å ta tak i, er at vi er delvis skyld i denne misforståtte troen på at kvinner kommer fra forferdelige hammerslag," legger hun til.

"For å si det veldig enkelt: vi lyver. Faktisk har vi en tendens til å lyve mye. Den fantastiske orgasmen du tror du nettopp ga henne... Ja, gi henne en Oscar for å "falske". Helt imponerende."

Hun sier at det er mange kvinner som har en tendens til å "falske", som får menn til å tro at de gjør det rette. Den harde sannheten er at kvinner ofte kjeder seg, og derfor prøver å korte ned tiden.

Nøkkelen til å være god i senga er å fokusere på klitorisområdet, sier Jana.

Og hvis du er en kvinne som ofte «falsker», er det på tide å slutte og heller fortelle partneren din hvor det går galt, fortsetter hun.