Derfor får du ikke orgasme

15/02/2019 12:38

KC

Sex og samliv
Det er et velkjent tema - menn kommer lettere enn kvinner. Men det betyr ikke at det ikke er utrolig irriterende å ligge der og stønne og prøve alt du kan, uten å nå til målet.

Så til det store 1000 kroners spørsmålet: finnes det en løsning? Svaret er heldigvis JA! Her får du, i samarbeid med Sinful, tips og triks til hvordan du kan komme helt til topps - noe du selvfølgelig fortjener like mye som ham. 

Dropp jakten

Orgasmefiksering dreper all gleden. Og når det er snakk om orgasmer, gjelder det å ikke overtenke for mye. Vi hører det overalt: “Lev i nuet! Nyt øyeblikket! Vær mindful!” Man kan kanskje få litt nok av det, men akkurat når det kommer til orgasmespørgsmålet, er det faktisk sant. Jo mer du stresser over at du ikke kommer, jo vanskeligere blir det. Hvis du derimot slapper av, og nyter leken og reisen, kommer det ofte helt av seg selv. Og heldigvis er det ikke kun målet som er deilig, men en reise det også er verdt å nyte. 

Øv deg alene

For mange kvinner kan det være et ekstra press å skulle jakte en orgasme når du er sammen med en partner. Kanskje prøver partneren din så godt han eller hun kan, og har allerede ligget mellom dine spredte ben og jobbet seg igjennom alle triksene i boka i noe som kjennes som en evighet. Og da er det ikke så rart at det kan snike seg inn en liten, stikkende tanke: “jeg burde komme nå, hvor partneren min har jobbet så mye for det!“ Og med en gang den tanken har lurt seg inn i hodet ditt, kan du banne på at orgasmen er long gone. 

Derfor kan det være lurt å tørrtrene litt for deg selv i ro og mak. Det er nemlig ganske sentralt for å oppnå en orgasme, at du kjenner din egen kropp og hva som gir deg nytelse, og for mange er dette lettere når du kun har deg selv å tenke på. 

Bruk hjelpemidler

Hvis du er lei av å spille på alle de tangentene du allerede har spilt på 100 ganger, kan du med fordel invitere et leketøy med inn under dyna. Tenk at det finnes sexleketøy som gir deg orgasmegaranti, og gir deg pengene tilbake om du ikke har fått en orgasme etter 30 dagers lek. Womanizer Premium er er klitorisstimulator som med en revolusjonerende teknologi stimulerer klitoris ved hjelp av pirrende, pulserende trykkbølger, og det helt uten å røre klitoris.

Spesielt for kvinner som har problemer med å få, eller til og med aldri har fått en orgasme, er det mange fordeler med en klitorisstimulator. I motsetning til en vibrator, som fort kan gjøre deg litt følelsesløs, er de små sugebevegelsene en klitorisstimulator har, noe helt annet. Og hvis du er redd for at det ikke er vildt nok, må du tro om igjen. Den har 12 forskjellige nivåer, som går fra forsiktig kiling til deilige sug, som bygger deg opp mot din store drøm: klimakset. Prøv en Womanizer, og opplev hvordan ekte nytelse føles.

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.