Disse 5 stjernetegnene har en helt ustyrlig sexlyst

28/08/2017 15:00

Anniken Hauge

Sex og samliv
Hvis du er født i et av disse fem stjernetegnene, har du sannsynligvis en større sexlyst enn de fleste.

Flere ganger om dagen, et par ganger i uken, eller kanskje en gange eller to i måneden. Det er stor forskjell på hvor ofte man har lyst på sex.

Disse fem stjernetegnene skal visstnok ha en større trang enn gjennomsnittet. 

Det skriver underholdningsmediet Yourtango.

Tyren (20. april - 20. maj)
Tyren har en meget høy libido og kan ikke få nok av berøring og kjærlighet. Varme følelser er dog ikke en forutsetning for tyren, som kan fortsette i timevis på grunn av sin store sexlyst. Du er veldig sensuell, så har man sex med deg så medfører det lange kyss, sensuell berøring og romantikk.

Løven (23. juli - 22. august)
Du er flørtende og utadvendt av natur, hvilket betyr at folk blir dratt mot deg. Du er veldig klar over at du er vanskelig å si nei til. Du er kreativ og talentfull i senga, og elsker tanken om å vise dine nye triks når du har sex. Sex med deg er aldri kjedelig.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Som person er du meget selvhævdende, hvilket gør dig endnu mere sexet i din partners øjne. Du er berygtet for din høje libido, og de potentielle sexpartnere flokkes om dig. Din passion i dobbeltsengen holder sig kørende hele natten, og du skuffer aldrig.

Skytten (22. november - 19. december)
Du elsker å ha det gøy, hvilket gjør deg til en glimrende sexpartner. Din energiske utstråling tiltrekker folk som gjerne vil ha en bit av kaken. Skytten er alltid klar til å prøve noe nytt, og sørger alltid for å begge parter blir tilfredsstilt. 

 

Vannmannen (20. januar - 18. februar)
Vannmannen vet hvordan han eller hun vekker andres interresse, og bruker det gjerne til egen fordel. Dessuten har du en evne til å relatere til mange forskjellige typer mennesker. Et samleie med deg er aldri ordinært - uansett om du er i et seriøst forhold eller har et one-night-stand.