Disse 5 stjernetegnene har en helt ustyrlig sexlyst

28/08/2017

Anniken Hauge

Sex og samliv
Hvis du er født i et av disse fem stjernetegnene, har du sannsynligvis en større sexlyst enn de fleste.

Flere ganger om dagen, et par ganger i uken, eller kanskje en gange eller to i måneden. Det er stor forskjell på hvor ofte man har lyst på sex.

Disse fem stjernetegnene skal visstnok ha en større trang enn gjennomsnittet. 

Det skriver underholdningsmediet Yourtango.

Tyren (20. april - 20. maj)
Tyren har en meget høy libido og kan ikke få nok av berøring og kjærlighet. Varme følelser er dog ikke en forutsetning for tyren, som kan fortsette i timevis på grunn av sin store sexlyst. Du er veldig sensuell, så har man sex med deg så medfører det lange kyss, sensuell berøring og romantikk.

Løven (23. juli - 22. august)
Du er flørtende og utadvendt av natur, hvilket betyr at folk blir dratt mot deg. Du er veldig klar over at du er vanskelig å si nei til. Du er kreativ og talentfull i senga, og elsker tanken om å vise dine nye triks når du har sex. Sex med deg er aldri kjedelig.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Som person er du meget selvhævdende, hvilket gør dig endnu mere sexet i din partners øjne. Du er berygtet for din høje libido, og de potentielle sexpartnere flokkes om dig. Din passion i dobbeltsengen holder sig kørende hele natten, og du skuffer aldrig.

Skytten (22. november - 19. december)
Du elsker å ha det gøy, hvilket gjør deg til en glimrende sexpartner. Din energiske utstråling tiltrekker folk som gjerne vil ha en bit av kaken. Skytten er alltid klar til å prøve noe nytt, og sørger alltid for å begge parter blir tilfredsstilt. 

 

Vannmannen (20. januar - 18. februar)
Vannmannen vet hvordan han eller hun vekker andres interresse, og bruker det gjerne til egen fordel. Dessuten har du en evne til å relatere til mange forskjellige typer mennesker. Et samleie med deg er aldri ordinært - uansett om du er i et seriøst forhold eller har et one-night-stand.
 

 

 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.