Disse 7 personene må du aldri ha sex med

Det kan gå fryktelig galt hvis du ender i seng med en av disse syv personene.

​Det er virkelig ikke lykegyldig hvem det er ender opp til sengs med.

Selv om du er tiltrukket av en person, så er det noen mennesker du bør holde deg langt unna når det kommer til sex og samliv.

Britiske Metro har samlet en rekke personer som du bør nøye deg med å fantasere om.

1. En i kollektivet.
Det kan kanskje være fristende å sex med han kjekke i kollektivet, hvis det er en gjensidig tiltrekning. Men risikoen for at det ender helt galt, er dessverre rimelig stor. Hvis det går bare litt skeis, kan det bli veldig slitsomt og ikke minst pinlig å bo sammen, og det er ingen steder du kan unngå vedkommende.

2. Sjefen din.
Dette punktet sier seg selv. Selv om mange tenner på tanken om sex med sjefen, så er det en fantasi du bør unngå å leve ut. Det skaper forvirring i relasjonen deres,  kollegaene dine kommer sannsynligvis til å oppdage detm og det kan skape store problemer for deg på arbeidsplassen. 

3. Ekskjæresten din.
En real klassiker. Mange mennesker går i fella og har sex med en tidligere partner. Det er fort gjort å gjøre det – dere vet begge at det er en felles tiltrekning der, og dere kjenner hverandre godt, ikke minst i senga. Men pass på! Der er en grunn til at dere ikke er sammen lengre. Dessuten kan du fort brenne deg, hvis det fortsatt er følelser der. 

4. Kollegaen din.
Du leker med ilden hvis du har sex med en du jobber med. Du ser vedkommende hver dag, skal kunne samarbeide med han eller henne, og oppføre deg profesjonelt selv om du er sint, såret eller kanskje sprengkåt. En tommelfingerregel er at du bør tenke deg nøye om før du har sex med en kollega.

5. En god venn.
Han kjenner deg bedre enn noen andre. Kanskje har du alltid hatt et godt øye til ham eller han til deg. Men det kan få alvorlige konsekvenser for vennskapet deres, hvis du velger å ha sex med ham. Plutselig er det noen helt andre følelser der enn vennskap, og da kan det være vanskelig for dere å fortsette som venner. 

6. Venninnens ekskjæreste.
Du bør holde fingrene borte fra menn som venninnene dine tidligere har vært involvert med. Hvis det er vanskelig for deg å holde deg unna, kan du selvfølgelig spørre henne hva hun synes om det. Men du risikerer å såre henne hvis du ikke holder deg unna. Selv om hun gir deg tillatelse, kan det være hun har følelser hun selv ikke var klar over. 

7. Læreren din.
Du bør aldri ha sex med en person som også er læreren din. Uansett om dere begge er voksne og har lyst på hevrandre, så er det et absolutt no-go. Det kan skape store problemer i forhold til relasjonen deres til hverandre.

Kvinnene har talt: Så lenge varer et perfekt ligg

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.