Ekspert fastslår: 4 grunner til at kvinner faker orgasmer

27/08/2021 12:15

Emma Sletta

Sex og samliv
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er definitivt ikke en sjeldenhet at kvinner faker orgasmer. Men hvorfor? Det svaret får du her.

De fleste kvinner har nok gjort det.

Det hevder sexekspert Emily Morse. Enten det er 40 prosent eller 90 prosent av alle kvinner som har forfalsket en orgasme, må det stoppes. Det sier sexeksperten til Daily Star.  Fordi det ikke er bra for partneren eller kvinnen selv å bli løyet om klimaks, forteller hun.

Men hvorfor er det at så mange kvinner r til å lyve når det gjelder orgasmer? Hvorfor er det slik at ærlighet plutselig blir en mangelvare når det er ‘hankypanky-time’?

Det er fire hovedgrunnene

Det kan være mange grunner til at kvinner lyver, men det er fire hovedgrunner, ifølge Emily Morse.

  1. Kvinner ønsker å gjøre partneren lykkelig.
  2. Det er en forventning om at de vil komme.
  3. De gjør det for å fullføre seansen raskere.
  4. De tror ikke det kommer til å skje uansett.

Men det er en ganske glatt skråning å komme seg ut på. For når du først begynner å fake, vil det bety at partneren din egentlig ikke vet hva hen skal gjøre for å få deg til å komme. De lever i lykksalig uvitenhet, og det er ikke optimalt, forklarer Emily Morse.

For i tillegg til å jukse for deg selv, jukser du også gevaldig mot partneren din også.

«Hver gang vi faker, jukser vi ikke bare oss selv, men vi frarøver også partneren vår muligheten til å finne ut hva som virkelig gjør oss glade og fornøyde», sier Emliy Morse, og legger til at det er en måte å unngå falske orgasmer på. Det kalles kommunikasjon, og det er grunnsteinen i et godt forhold som spiller inn både inne og utenfor soverommet.

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.