Er du i et langdistanseforhold: Ny teknologi for å ha sex

Foto: Sinful.dk
Foto: Sinful.dk
Savner du kjæresten din (og sex), når dere er langt fra hverandre? Det kan de fleste svare ja på. Men ta det rolig. Selv om dere ikke er på samme soverom, kan dere fortsatt få skrudd opp temperaturen.

Sammen med Mathilde Mackowski, stifter av Sinful.no, forklarer vi her hvordan dere kan finne seksuell nærhet over lange avstander via teknologi.

1.  Avstander skaper intimitet

Kanskje du tenker at et romantisk og godt forhold bare kan oppnås hvis dere bor nærme hverandre. Et godt råd: Slutt å tenke sånn. 

Faktisk så kan langdistanseforhold gjøre forholdet til partneren din mye bedre, gjennom mer intimitet og dype samtaler.

Ifølge en undersøkelse publisert i Journal of Communication, er det nemlig større sjanse for at du deler dine innerste tanker og følelser med partneren din, hvis du er i langdistanseforhold. 

Videre ses det en tendens til at kjærester ser hverandre i et mer positivt lys, da den store avstanden og tiden fra hverandre legger et slørende lys over partnerens mindre gode sider. 

2. Videoteknologi fører til sex

Når lysten tennes, er det heldigvis mulig å ha en form for sex. For i dag finnes det et utall av teknologiske muligheter.

For eksempel er det i dag tilgang til videochatprogrammer, hvilket ifølge psykoterapeut Rachel Sussman gjør langdistanseforhold mye lettere. Det sier hun til Huffington Post:

”Jeg tror at Skype og Facetime har en effekt – du ser ansiktsuttrykk, og å se disse ansiktsuttrykkene utgjør virkelig en forskjell. Noen ganger når blir vi fort distraherte når vi snakker i telefonen, men når man sitter foran en videochat, så er man ordentlig fokusert på hverandre.”

Og det er slett ikke nødvendig å vise frem en naken kropp foran kameraet. Som Rachel Sussman sier, kan ansiktsuttrykkene deres nemlig også være tilstrekkelig. Dermed kan fantasien slippes løs, mens dere onanerer i hver deres ende av verden.

3. Ord setter fart på lysten

En annen seksuell mulig som teknologien åpner for er ”sexting”, hvor man skriver seksuelle beskjeder, eller har telefonsex. 

For hva er vel bedre enn følelsen av at kroppen fylles av lyst når du hører kjæresten din sin stemme? 

Det er nemlig det som skjer når man kun bruker hørselen i en seksuell akt. Det er helt opp til din egen fantasi, hvordan du vil forestille deg at kjæresten din koser seg et annet sted.

4. Du kan styre kjærestens orgasme

Uansett hvor gode du og partneren din er til å tenke kreativt over avstander, så har det sine begrensninger. 

For dere kan jo ikke ha fysisk sex. Eller kan dere?

Stifter av Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer om et nytt produkt som kan simulere bevegelsene deres over avstand:

”Jeg har nettopp vært på den kjente sexmessen ”Eurofame” i Hannover, hvor jeg blev introdusert til Kiiro Couple Interaktiv Vibrator og Masturbator, som inneholder to elementer: Onyx og Pearl. Onyx er til mannen og Pearl til kvinnen. Produkterne utøver magien sin når de blir brukt samtidig. De simulerer bevegelsen dine, og spiller på samme måte. Det er altså et produkt som er perfekt til par som er langt borte fra hverandre, i hverdagen eller i helgene.”

Kiiro er derfor en vibrator til kvinnen, og en innovativ utgave av en fleshlight til mannen. Her handler det bare om å prøve seg frem, og se om det er noe for deres langdistanseforhold?

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.