Genial oppfinnelse: ‘Blowjob-gommen’ gjør oralsex enda frekkere

12/11/2016 19:45

Anniken Hauge

Sex og samliv
Screenshott: YouTube.
Screenshott: YouTube.
Mannen din kommer til å takke deg for anskaffelsen av den.

Du kjenner nok til dildoer, penisringer og elskovskuler, men har du hørt om blowjob-gommen til munnen? Sannsynligvis ikke, men det finnes faktisk en sånn en. 

Bak den frekke oppfinnelsen står tannlegen Kuang-Yi Ku, som har designet en slags tannprotese med riller og bulker, i håp om å gjøre blowjob-discplinen enda mer tilfredsstillende for menn, skriver New Scientist.

 

Protesen likner overraskende mye på en gom man bruker om natten, som barn og unge ofte utstyres med i forbindelse med regulering, men ikke misforstå.  

30-årige Kuang-Yi Kus blowjob-gom er en del av prosjektet 'Fellatio Modification Project’ (oralsex-modifisering red.), som skal gjøre oralsex mere appetittelig, gjennom et medisinsk perspektiv.

 

- Dette er en del av en bevegelse som bruker teknologi og vitenskap for å forbedre livet, ikke bare lindre skader, sier Kuang-Yi ifølge New Scientist.

Gommen skal spesialfremstilles slik at den passer til brukerens munn og krever derfor et besøk hos tannlegen, som skal ta avtrykk av tennene. Inntil videre har ikke gommen kommet på markedet, så nysgerrige typer må smøre seg med tålmodighet og suge på den gammelsdagse måten.

Se mer om den 'uunnværlige' oppfinnelsen i videoen her: