Her er det nyeste sexleketøyet til det frekke par

20/03/2020 02:05

dagens.no

Sex og samliv
Er du litt ekstra våryr, og har lyst til å skjemme bort partneren din litt ekstra med litt frekk aktivitet i dobbeltsengen? Da har du kommet til rett sted. Her vil vi presentere deg for det aller nyeste sexleketøyet til par.

Vi har kun skrevet 2020 i fire måneder, men det har allerede blitt lansert en masse nytt og spennende sexleketøy fra de store, kjente merkene. I samarbeid med Sinful får du her tre forslag til nytt og forførende sexleketøy til dere som lengter etter en litt frekkere hverdag. 

We-Vibe Chorus

Vi starter gjennomgangen med et produkt fra det populære merket We-Vibe som revolusjonerte sexleketøysmarkedet med sin aller første parvibrator i 2008. Tolv år senere har de lansert We-Vibe Chorus, en klassisk parvibrator spekket med nye funksjoner og teknologiske løsninger som gjør opplevelsen enda bedre for begge parter. 

We-Vibe Chorus har 10 vibrasjonsmønstre som kan betjenes på forskjellige måter. Lek dere frem til klimaks med Squeeze Control hvor dere klemmer rundt fjernkontrollen for å øke intensiteten på vibrasjonene. Prøv også den helt nye Touch Sense Mode som lar dere styre vibrasjonene ved hjelp av de berøringene og bevegelsene dere foretar dere. Dere kan naturligvis også benytte den tilhørende appen til å styre den frekke stimuleringen med. 

Les mer om We-Vibe Chorus - Den perfekte parvibratoren i Sinfuls blogginnlegg. 

We-Vibe Magic Wand

Neste produkt på listen kommer også fra We-Vibe som virkelig har knekt koden for hvordan man lager lekent sexleketøy i verdensklasse. We-Vibe Magic Wand har et flott og eksklusivt design, med både forsiktige og kraftfulle vibrasjoner samt et stort utvalg nye funksjoner og tilbehør som gjør den perfekt til både solo- og parlek. 

Sammen med We-Vibe Magic Wand kommer det unikt tilbehør som raskt og enkelt forvandler produktet til et deilig parleketøy. Den ene er kledd med myke, lekne tunger som føles fantastisk mot klitoris, mens den andre delen forvandler wanden til en effektiv penisvibrator. De 10 mønstrene og rytmene kan enten styres på skaftet eller via gratisappen som også lar dere skreddersy stimuleringen til akkurat deres lyster og behov. 

Nysgjerrig på å vite mer? Les anmeldelsen av We-Vibe Wand her. 

Be One Fingervibrator

Nå kan dere gjøre de frekke berøringene ekstra intense med den nye, smarte Be One Fingervibrator fra tyske Fun Factory, en av Europas største produsenter av sexleketøy. Fun Factory er kjent for å lage høykvalitetssexleketøy i lekkert design med en fantastisk brukervennlighet, og dette lille vidunderet er intet unntak. 

Be One Fingervibrator kan både nytes under sololek, samleie og oralsex, men den kommer spesielt til sin rett under frekt forspill. Her kan hendene og den lille fingervibratoren nemlig gå på oppdagelse etter både nye og velkjente lystpunkter som klitoris, brystvorter eller det sensitive mellomkjøttet. Dette gjør fingervibratoren til et ideelt stykke sexleketøy som både kan nytes av kvinner og menn. 

Be One Fingervibrator har fem vibrasjonsinnstillinger, og er både vanntett og oppladbar.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.