Her er dommen: Så mange sexpartnere kan du ha før det er usjarmerende

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Er du alt for uskyldig eller en stor slut? Undersøkelse avslører hva vi synes er det ideelle antall sexpartnere.

Hvor mange har du egentlig ligget med?

For mange er dette et veldig ubehagelig spørsmål å få når man får seg en ny partner. Det sies at kvinner ofte trekker fra litt når de skal oppgi antall, mens gutta legger til.

Det som er helt sikkert er at antall sexpartnere har en betydning, viser en ny undersøkelse

Undersøkelsen ble gjennomført på 500 europeere og 500 amerikanere, og resultatet viser at unge mennesker i 20-årene er relativt strenge. Både menn og kvinner i denne alderen mener nemlig at det er perfekt hvis deres nye partneren har ligget med tre stykker før dem.

Videre er det litt forskjell på kjønnene. Kvinnene mente nemlig at det var ekkelt hvis man har ligget med mer enn 10 stykker, mens mennene er ytterligere krevende og synes syv stykker er mer enn nok. 

Til gjengjeld tolererer folk i 30-årene litt mer slingringsmonn, hvor 3-5 tidligere sexpartnere er greit, men ved 10-tallet blir det usjarmerende og ekkelt. Dette gjelder for begge kjønn.

En del av de europeiske deltakerne innrømte dog at de har en tendens til å lyve litt og trekke fra så mange som 10 partnere når de oppgir hvor mange de har ligget med.

Avslutningsvis mente deltakerne at det er usexy å være jomfru, uansett om du er mann eller kvinne. 

Om du ønsker å se tall fra flere aldersgrupper kan du klikke her.


 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.