Her er menns 4 største feil under sex

18/07/2017 16:30

Anniken Hauge

Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Når det er tid for en hyggestund, så er det helt klart noen ting som menn bør jobbe hardt for å unngå. Men det finnes heldigvis gode måter å komme seg unna de største feilene på.

Menn tror at de selv vet best. Selv når det kommer til egne evner, så vet alle menn hva de er gode til, men også hvilke feil og mangler de kanskje selv har. 

Det er dog ikke noe det snakkes høyt om i garderoben til old boys på en tirsdag, hvor det heller går i at enhver mann er som en Gud i senga. 

Men av og til så må jo sannheten komme frem, og med fare for å gi mannen en knekk i selvtilliten, så kan man som kjæreste eller kone prøve å hjelpe sin utkårede med å unngå de største bommertene i senga, skriver galtime.com.

1. Han lytter ikke med kroppen
Noen ganger har man behov for å bli tatt hardt og brutalt på kjøkkenbordet. Ander ganger har man behov for litt rolig og søt elskov. 

 

Men hvis liker romantisk hygge og duftende blomster, og giver uttrykk for dette med masse kyss og nuss, og han deretter stikker en finger rett i rompa di og gjør seg klar for hardcore sex med glidekrem, så blir det fort litt vanskelig å møtes på midten.

Foto: Shutterstock

Typisk setter han enten sine egne fantasier høyere og ignorerer dine ønsker, eller så er han bare veldig dårlig til å lese signaler. 

Derfor er det viktig å ta en prat om hva slags type sex man liker, så sexen ikke trenger å ende i konflikt. Si hva du liker, og avtal at han først må gjøre det tøffe før kosen kommer.

2. Han setter bokstavelig talt inn støtet 
Menn kan være fryktelig utålmodige og venter noen ganger bare på å få den kjørt rett inn. Det kan gå litt for fort med støtingen inn, og igjen handler det om at du må ‘varmes opp’ før sex. 

Si i stedet ifra om at du liker når han tar på deg på en spesiell måte eller gjerne ønsker at han kysser deg over hele kroppen.  

3. Lukten av gammel gris
Litt håndverker-svette kan være sexy for noen kvinner, men har han gammel majones i skjegget, stinker av øl eller glemt å vaske seg under forhuden? 

Foto: Shutterstock

Ta ham med i dusjen, og lov ham en sexy overraskelse hvis han barberer seg og tar på seg deodorant.  

4. Den stille musen
Menn og kvinner har begge behov for å bli anerkjent, og en enkel måte å vise det på er ved å stønne. Ja, ganske enkelt gi seg hen til å være sammen, kanskje til og med hviske et par frekke ord.

En helt stille mann kan derimot være veldig ubehagelig i sengen, da han likeså godt kan ha tankene i excel-arket på kontoret. 

Det er ikke noe kult, og derfor kan du spørre ham om han liker det du gjør, eller si noe kinky til ham så han reagerer. Så kommer han nok på gli'. 

For alle de klassiske feil handler det om å gå forsiktig frem. Alle mennesker kan føle seg ille til mote hvis de får kritikk når de er nakne, så træ varsomt og ta praten på riktig tidspunkt. 

Læs også:

Ekspertråd: Så ofte bør du vaske sengetøyet ditt En ekspert har avslørt at flere ting avgjør hvor ofte du bør vaske sengetøyet.