Her er verdens morsomste sexleketøy

18/07/2017 16:00

KC

Sex og samliv
Markedet for sexleketøy eksploderer på verdensplan, og derfor kan du i dag finne vibratorer, dildoer og analplugger i alle former og variasjoner - og det har etterhvert blitt kun fantasien som setter grenser på området.

Særlig er USA et av de områdene hvor sexleketøy for alvor har vunnet innpass. Derfor har amerikanerne, i samarbeid med canadierne, utviklet en enorm B2B-sexmesse under navnet The ANME Show, som akkurat nå finner sted i Los Angeles, California. 

Her har de mange forhandlerne av sexleketøy muligheten for å vise hva som er det siste nye på markedet - og en ting er sikkert; klassikerne finnes enda, men det har også kommet til mye virkelig morsomt sexleketøy! 

Grunnlegger av Sinful.no, Mathilde Mackowski, har tatt turen til Los Angeles for å se nærmere på de mange ulike typene sexleketøy som er utstilt på messen. 

I denne artikkelen får du noen av de morsomste og annerledes tingene som finnes på messen. Så hvis du er klar for å se på noe rart sexleketøy, så er det her du skal kikke videre. 

Analt sexleketøy og Hello Kitty

Det er ikke noen hemmelighet at sexleketøy er ganske populært i flere land. Og populariteten er noe som også kan merkes her i Norge. Faktisk søkte vi nordmenn i 2016 hele 80.000 ganger på Google etter ordet ‘sexleketøy’. 

Etterhvert som vi vender oss til å bruke sexleketøy, blir flere tabu og begrensninger også nedbrutt. 

Foto: Sjove sex-masker / Sinful

Derfor har mange av oss nordmenn også nådd til et punkt hvor vi krever mer av sexleketøyet vi kjøper. Det er ikke lengre bare nok med en vibrator. Flere av oss vil også eksperimentere med anale sexleketøy. I en undersøkelse fra Sinful så man at salget av anale sexleketøy for menn steg med 36% i 2016, sammenlignet med 2015. 

Og det gjelder ikke kun analt sexleketøy. Mye sexleketøy sprer seg over hele verden i en hastig fart, og også de typene leketøy som virker litt mer atypiske. 

Et eksempel er sexdukker - dukker som ligner og føles som riktige mennesker, og som man derfor kan ha sex med. 

Hvis det ikke virker bisart, kan man se mot Japan, hvor en Hello Kitty-vibrator har blitt produsert. Så er du stor fan av den lille katten med sløyfene, kan du nå også få et sexleketøy med den. Det skriver det amerikanske nettstedet Oddee.

Sexleketøy fra The AMNE Show

Mange mennesker verden over har vært begeistret for de litt alternative formene for sexleketøy, og derfor har de amerikanske og canadiske utstillerne til årets The ANME Show også sett sitt snitt til å vise noe morsomt og alternativt sexleketøy frem. 

I følge Mathilde Mackowski, grunnlegger av Sinful.no, er det særlig to typer sexleketøy som vinner frem i 2017. 

The King Cock

Foto: The King Cock / Sinful

Den ene typen er produktene King Cock fra det amerikanske merket ‘Pipedream’ - et ord som betegner en uoppnåelig fantasi. 

Knapt så vanskelig er det å få fatt i  de dildoene som Pipedream forhandler. Det spesielle ved disse dildoene er det realistiske utseende, som får dem til å ligne på en ekte penis. Foruten dette har Pipedream også laget dobbeldildoer og dildoer som kan festes med en sugekopp. Ved årets ANME Show vil de besøkende - og senere oss andre - få muligheten for å se noen av de nyeste modellene som Pipedream har lansert.