Kvinnene har talt: Så lenge varer et perfekt ligg

Forventninger og virkelighet i forhold til lengden på et samleie, stemmer ikke helt overens, ifølge denne undersøkelsen.

25 minutter og 51 sekunder.

Akkurat så lang tid skal et samleie gjerne vare, hvis man spør kvinnene. Det ser ut hvert slik ut hvis man skal tro en underøskelse som er utført av datingsiden Saucydates.com.

Det skriver New York Post.

Undersøkelsens 3.836 deltakere røper akkurat hvor lenge menn i forskjellige aldre holde ut under et samleie, samt hvor lenge de kunne ønske seg at det varte.

De mannlige deltakerne ga uttrykk for at de foretrakk et samleie som varte 25 minutter og 43 sekunder.

Men selv om begge kjønns ideelle samleie varer cirka like lenge, stemmer ikke forhåpningene deres helt overns med virkeligheten, ifølge undersøkelsen.

Det viste nemlig at den gjennomsnittlige mann på tvers av land og alder slett ikke holder ut så lenge. Resultatet viste generelt en tendens til at samleiet varte lengre jo eldre mennene ble, hvorpå det senere falt igjen.

De amerikanske mennene var de som hadde de lengste samleiene - 17 minutter og fem sekunder - når man ser på 31 år gamle menn.

De yngre britiske mennene holdt ikke ut like lenge, men viste en tendens til å bli mer utholdende med alderen. Mens disse var gjennomsnittlig i 20-årene, ble de blant de beste av hele undersøkelsens mannlige deltakere når de kom i starten av 30-årene.

8 ting kvinner gjør i senga som gjør menn ville i nikkersen