Mann hastet på sykehus etter sex: Legene måtte klippe ham fri fra et sexleketøy

"Legene måtte bruke glidekrem for å prøve å få av ringen, men den satt fortsatt fast", sier en av de tilstedeværende ansatte.

En hjemmelaget penisring ble alt annet enn en spennende opplevelse for en mann i 30-årene, som brukte en metallring som sexleketøy.

Metallringen skulle - på samme måte som andre penisringer - være med på å gi og opprettholde ereksjonen, og eventuelt fungere som en liten motstand i akten.

Motstanden ble riktignok en smule for mye, da ringen etterpå ikke kunne beveges eller fås av lemmet, og den uheldige utøveren av sengegymnastikk måtte derfor hastes i ambulanse til det nærmeste sykehuset i Bangkok, i Thailand. Det skriver Mirror

 

Det siger seg selv at mannen hadde store smerter ved ankomsten, og legene måtte da også ta uvante metoder i bruk: Både en tang, boltsaks og metallsag, før metallet kom av mannens penis.

Leger og sykepleiere hadde vanskeligheter med å holde maska underveis i inngrepet, som fant sted onsdag kveld forrige uke.

Pasienten forblir anonym, men personalet har i ettertid uttalt seg om saken, hvor en ansatt ved navn Jack Bansakul uttalte følgende:

- Mannen satt metallringen på penisen sin i en eller annen form for sexlek hjemme. Jeg vet ikke om det var noe han hadde kjøpt i en butikk, eller om han har funnet den i garasjen sin. Men han hadde tydeligvis ikke målt seg selv godt nok, for da penisen hans ble stiv, kunne han ikke få ringen av igjen.

Hvorvidt det er kutyme å uttale seg i slike saker er tvilsomt, men Jack Bansakul fortsetter:

- Han var veldig urolig og følte seg dårlig. Han ble nødt til å ringe alarmsentralen og få personell ut som kunne ta ham med til sykehuset. Han hadde så vondt at han ikke klarte å komme dit selv. Legene måtte bruke glidekrem for å prøve å få av ringen, men den satt fortsatt fast.

Legene prøvde også med såpe og vann, men det skulle en sag og noen ekstra verktøy til før det lykkes. Det tok til gjengjeld også tre lange timer å få av ringen.

- Han var veldig øm etterpå og en smule flau, men også takknemlig for at han fortsatt er i stand til å bruke penisen sin fremover (…) Jeg tror ikke han finner på å bruke en penisring igjen med det første, gjetter Jack Bansakul.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.