Menn avslører: 7 finurlige tegn på at en kvinne er god i senga

En selvsikker dame, en fantastisk danser eller kanskje en kvinne som holder blikket ditt. Her er ifølge en rekke menn syv tegn på at du som kvinne er god i senga.

Det kan være vanskelig å gjennomskue på forhånd om en person er god i senga. Men du kan kanskje få en idé om det, hvis du er oppmerksom på hans eller hennes atferd. 

Underholdningsiden Yourtango har spurt en rekke menn hvordan de merker at en kvinne er god i senga, og her er svarene:

1. Hun er selvsikker.
Få ting i verden er så tiltrekkende som en kvinne som hviler godt i seg selv. En kvinne som er selvsikker utenfor soverommet, er sannsynligvis selvsikker i senga også. Men pass på - det er de færreste som liker en person som skryter for mye av seg selv.

2. Hun er god til å danse.
Hvis du beveger deg bra på dansegulvet, har du sannsynligvis også kontroll på motorikken i senga. En dyktig danser er nemlig ofte selvsikker og sosial, hvilket er to egenskaper som også verdsettes under dyna.

3. Hun er morsom (og litt rar).
En kvinne med humor som ikke er redd for å miste hemningene, er sannsynligvis en sann fornøyelse i senga. Det er en sexy egenskap å kunne le – også av seg selv. En undersøkelse viser også at menneske som ler mye, har en tendens til å være gode sexpartnere.

4. Hun er en lidenskapelig person.
Det er ikke så viktig hva det er. Kanskje du har ambisjoner innen politikk, sport, litteratur eller noe helt annet. Det er en tilteækkende egenskap når en person har noe vedkommende brenner for. Og hvis du generelt er et lidenskapelig menneske, så er du sannsynligvis også det i senga. 

5. Hun liker å ha øyenkontakt.
Få ting føles så intenst som å holde en annens blikk over lengere tid. Hvis du møter en som holder fast i blikket ditt, er det et tegn på at vedkommende er engasjert og gir deg deres fulle oppmerksomhet. To indikatorer som er lovende for samspill i senga.

6. Hun er klok.
Mange mennesker blir tiltrukket av en partner som virker intelligent. Men kloke kvinner er tilsynelatende også bedre i sengen. Det ser i hvert fall sånn ut, hvis man skal tro en undersøkelse fra King’s College i London. Undersøkelsen viste blanet annet en tendens til at intelligente kvinner fikk opp mot dobbelt så mange orgasmer som de som ikke var like intelligente.

7. Hun liker å være naken.
Det er tydelig å se når en person føler seg tilpass i egen kropp - spesilt når vedkommende er naken. Mens noen ikke er så begeistret for å vise fram den nakne kroppen sin, så er andre svært komfortable i Adam eller Evas drakt. Hvis du liker det du ser i speilet, så kan du være sikker på at sexpartneren din merker det.

Nå svinges pisken igjen: Saftig trailer til den nye Fifty Shades-filmen er endelig ute