Nyttårsforsett: Dropp trening og bruk heller sexleketøy

27/12/2017 19:30

Anniken Hauge

Sex og samliv
Danskere sexlegetøj
Foto: Shutterstock
2018 blir året hvor du begynner å spise salat hver dag til frokost, gjøre styrketrening og jogge tre ganger i uken. Eller?

Tanken er god, men det er de færreste av oss som holder det. Men hva med nyttårsforsett som både er morsomg og som kan styrke parforholdet? 

Sex er nemlig en morsom treningsform, som kan være et godt supplement til den vanlige treningen.

I samarbeid med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, ser vi nærmere på hvordan du kan holde deg i god form på nyåret med masse sex.

8 sexstillinger som er like bra som en svett treningsøkt

1. Lunges

Som kvinne sitter du oppå kjæresten din, med det ene benet foran og det andre strukket bakover mens du beveger kroppen din.

2. Squatting cowgirl

Du kjenner sikkert til klassisk cowgirl, men i stedet for å ha leggene ned, så setter du deg i en squat-stilling over kjæresten din – det kommer til å kjenne det godt i både rompe, ben og hofter.

3. Broen

Den minner om en omvendt doggy-style. Overkroppen din vender opp mens du står på alle fire i sengen. Kjæresten din står mellom bena dine og kan støtte deg ved å holde fast i hoftene dine.

4. Trillebåren

Du stiller deg på alle fire med hendene godt plantet i underlaget, og så løfter kjæresten din opp lårene dine som om du er en trillebår. Denne stilligen vil uten tvil også være morsommere å utføre.

5. Doggy-style

En god klassiker som trener hele kjernemuskulaturen. Hvis du som kvinne vil avansere stillingen litt, kan du ta noen push-ups innimellom.

6. Saksen

Prøv saksen ved å krysse bena dine med kjærestens ben og følge hverandres bevegelser. Det er ikke den mest aktive stillingen, men den er god for innside lår og stabilisering av kjerne.

7. Lotus

Denne er en av de mer romantiske stillingene. Her sitter du med bena din viklet rundt kjærestens liv, hvilket styrker kjernemuskulaturen og rompa. Du skal holde en rett stilling, hvilket krever at du spenner godt opp.

8. Den stående stillingen

Muligens den mest anstrengende av alle stillingere, som krever mye styrke av dere begge.

Kjæresten din kan enten løfte deg helt opp mens du har begge bena rundt ham og holder deg oppe med armene, eller du kan ha det ene benet på bakken og det andre rundt ham, mens du bruker musklene i bena til å holde balansen. 

Den stående stillingen kan også brukes i dusjen.

Tren med sexleketøy – her er produktene

Du kan fint bruke forskjellige sexleketøy til å trene med, slik at du kan prestere bedre underveis. Kanskje er du og kjæresten din så heldige at dere treffer salget som starter snart.

Mathilde Mackowski, medstifter av Sinful.no, anbefaler:

Appstyrte Elvie Kegel Bekkenbunnstrener gjør trening til en lek. Med denne får du en sterkere bekkenbunn, bedre kontroll og økt følsomhet som vil gi deg enda bedre orgasmer – alt samtidig som du kan følge fremgangen via appen.

Du kan også trenene med Je Joue Ami Bekkenbunnskuler og oppnå større følsomhet i skjeden og større sexlyst. Kulene kommer i tre forskjellige størrelser, som vil utfordre deg jo mer erfaren du blir. 

Som mann kan du prøve Fleshlight Stamina Training Unit eller denne Fleshlight Unit Value Pack, som du også kan benytte med hendene fri. Du bruker den til å trene utholdenheten din, da den innvendige strukturen er så pirrende at du etter hvert vil bli mindre sensitiv og ha bedre kontroll over orgasmen din.