Premiere på Fifty Shades Freed: 10 ting du kan glede deg til

Man sier at alle gode ting har en ende. Fifty Shades-filmene er intet unntak.

Den tredje og siste filmen Fifty Shades Freed har premiere på norske kinoer nå på fredag. Du og kjæresten din kan derfor bruke denne dagen til å varme opp til selveste Valentines Day 14. februar og få litt inspirasjon til hva dere kan gjøre i senga senere på kvelden.

Sammen med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, gir vi deg 10 ting du kan glede deg til.

10 ting du bør vite om den nye filmen Fifty Shades Freed

1. Den minner veldig om boken

Filmen legger seg tett mot den originale historien i boken,  hvilket er en god nyhet for alle som har lest den.

2. Dine favorittskuespillere er med

Du får både gjensyn med Dakota Johnson og Jamie Dornan, Rita Ora vender tilbage som Christians søster, og Elena Lincoln er med som Christians tidligere elsker.

3. Det kommer også nye nye ansikt

Arielle Kebbel spiller Christians flørtende arkitekt ved navn Gia Matteo, og Teen Wolf-stjernen Tyler Hoechlin spiller Anastasias tidligere klassekamerat.

4. Anastasia og Christian nyter livet som ektepar

Anastasia sa ja da Christian fridde til henne, og nå nyter de livet i luksus – det ser i hvert fall sånn ut ved første øyekast. 

5. Men blir det en lykkelig slutt for de to turtelduene?

Filmen er full av drama; To kidnappinger, en bilulykke, Anastasias tidligere sjef er ute etter hevn, og Elena Lincoln vender tilbake for å skape splittelse.

6. Anastasia er gravid

Anastasia får beskjed om at hun og Christian skal bli foreldre.

7. Men Christian tar ikke godt imot nyheten

Han beskylder Anastasia for å ha blitt gravid med vilje og foreslår til om med at hun skal ta en abort. Men selv om han er nervøs for å bli pappa, ender det allikevel godt – en tur på kino får avsløre hele forløpet i dette dramaet.

8. Det er mange hete sexscener

Filmen er spekket med frekke sexscener som vil få deg til å sitte på kanten av kinosetet. 

9. Men også et glimt av de få, intime øyeblikkene

Når Christian og Anastasia danser brudevals vil du uten til ble varm om hjertet. 

10. Det er utviklet en offisiell kolleksjon sexleketøy fra Fifty Shades Freed

Etter en tur på kino kan det jo være at du føler på den hete og intense stemningen, og det er godt å vite at det er laget en offisiell Fifty Shades Freed sexleketøyskolleksjon, slik at du kan få noen av de samme opplevelsene som Anastasia får i filmen.

Topp 3 Fifty Shades Freed-produkter

Fifty Shades Freed Pleasure Overload er den perfekte pakken til deg og kjæresten din. Den inneholder alt dere trenger til en pirrende parlek: et blindfold, en pisk, en vibrator, en fjær, mansjetter og brystklemmer.

Den klassiske Rabbit-vibratoren i de flotte Fifty Shades-fargene kan brukes til å skjemme bort deg selv eller i en frekk bondagelek med kjæresten. Den buede spissen stimulerer G-punkt,et ditt mens kaninen stimulerer klitoris. Det betyr intense dobbelt-orgasmer.

Ta kontrollen over partnerens nytelse med Fifty Shades Freed Feather Tickler. Bruk den fra topp til tå for å gi ham eller henne en intens sanselig opplevelse.